868643.jpg

Se on valmis! Ja siitä tuli ihana! Käytin sitä tänään ulkonakin jo, kun kävimme lasten kanssa katsomassa uusinta Shrekiä. Tämä on niiiiin lämpöinen ja ihana! Ja värikin on juuri passeli!

868654.jpg

Palmikot hihansuissa ja takakappaleen alaosassa ovat ihanan muhkeat.

868669.jpg

Lanka riitti juuri ja juuri. Olisi melkein pitänyt tehdä nuo liehukkeet kapeammiksi, niin olisi saanut pidemmät, mutta nytpä ei tarvitse pelätä kun vessanpöntölle istuu. Lanka on ihanaa! Ei muuten kutita yhtään, niinkuin Surin esittelyssäkin luvataan. Lanka on myös todella paksua mutta ei karvaa juuri ollenkaan. Siis ihan mahtilanka! Lankalipastossa on Suri Dreamia vielä Strawberry heatherin värisenä, siitä saisi ihanan kaulaliina-pipo-setin.

868684.jpg

Malli: Airy wrap-around lace sweater Stefanie Japelin kirjasta Fitted knits

Lanka: Knitpicksin Suri Dream, väri Twilight heather, 4 kerää eli 200g

Puikot: 8mm pyöröt

868723.jpg

Kietaisuhärpäkkeet eivät mene sivussa mistään reijästä niinkuin yleensä kietaisuneuleissa ne tapaavat mennä, vaan ne vaan sujautetaan limittäin. Aika hauska tapa. Tämä ylhäältä alas neuleen kutominen oli uusi tapa minulle ja ihanan helppo! Hihat oli neuvottu ohjeessa kutomaan tasona, mutta suhautin ne pyöröillä, joten mitään saumoja ei jäänyt ommeltavaksi, vain pienen reijät kainaloissa paikkailtavaksi, eikä sekään ollut minusta niin nökönuukaa, kun nuo lisäykset olivat pitsisen reijälliset jokatapauksessa eikä niitä kainaloreikiä olisi niistä paljoa erottanutkaan.

Ylhäältä alas paidan kutominen oli niin ihanan helppo juttu, että aloitin heti uutta! Sitten lupaan tehdä parit pakolliset vauvaneuleet ja sitten kyllä se Sarita ;-)