Esittelen nämä kaikki kerralla, vaikka olisihan näistä varmaan aihetta useampaankin postaukseen, mutta kun kerran on aikaa, niin....

Tässä ensimmäisenä tulee kaikista ihanin, Sisleyn hupusta kopioitu Eskimo-huppu. Ihanuus! Niin pehmeä ja lämmin ja kun bussilla matkustaa töihin, on helppo vetäistä huppu päähän ja hiuksetkaan ei mene työmatkalla sekaisin :-) Kälyni osti Venetsian matkaltamme Sisleystä ihanan hupun, ja minä tietysti lainasin sen, ja tekaisin samanlaisen. Värikin on sama. Ja kaveriksi tietty Bellan lapaset, jotka ovat myös ihanan lämpimät. Aion ehdottomasti laittaa nämä kätösiini, kun menemme tyttökavereiden kanssa katsomaan New Moon-leffaa ensi kuussa. 

 

Huppu:

Malli: omasta päästä, kopioitu törkeästi :-)

Lanka: Dropsin Eskimo, musta

Puikot: 8mm

Lapaset:

Malli: Bella's mittens (Ravelryssa)

Lanka: Dropsin Eskimo

Puikot: 5mm

Muuta: Ensi kerralla ehkä puikkokoko 5,5 tai 6mm, että saa vähän isommat. Mutta ihan passelit nämäkin ovat.

 

Sitten seuraava neule. Tikrun suloinen pipo Voguesta. Nopea tekele ja kiva päässä. Ihana lankakin! Ja sain tuhottua tämän lankakerän ihan omasta varastostani, äitini lahjoittama jämäkerä. Todella lämmin pipo, ollut jo käytössäkin!

Malli: Tikrun Side cable hat (Ravelryssa)

Lanka: Rowanin Cocoon, väri luonnonvalkoinen ja yksi kerä riitti, kun oikein rukoili sen riittävän!

Puikot: 4mm ja 5mm

 

Sitten ikuisuusprojekti. Revontuli. Olen jo aikoja sitten yrittänyt tätä tehdä, mutta jostain syystä en siinä onnistunut, mutta nyt tajusin viimein ohjeen (ohjeessahan ei varmaan ollut mitään vikaa, minulla vain joskus on ongelmia lukea ja tajuta ohjeita.... heh...) ja tein pienemmillä puikoilla tällaisen kaulaliinakokoisen Revontulen seuraksi mustalle takilleni. Ainiin, mutta tällä hetkellä minulta ei löydykään mustaa talvitakkia, koska edellinen ratkesi (juu-u, voitteko kuvitella!) New Yorkin matkalla ja jouduin ostamaan uuden takin, joka olikin sitten valkoinen. No, menee tämä senkin kanssa! Vai pitääkö tästä lähteä ostamaan mustaa takkia huivin seuraksi? Vai lahjoittaisiko huivin äidille, joka tätä huivia kuolasi käydessään kylässä. Noh, aika näyttää...

Malli: Revontuli (Ravelryssa) (löytyy siis Ullasta)

Lanka: Anne M:ltä ostettu viron villa. Vähän yli puoli kerää.

Puikot: Muistaakseni 3,75mm (tai 4mm)

Sitten vielä yksi. Tämä on ollut kesken jo tuhat vuotta, aloitin tämän silloin heti, kun Jatta julkaisi Zetorin ohjeen, mutta olin tehnyt virheen enkä jaksanut sitä selvittää ja sitten tämä jäi laatikkoon muhimaan. Mutta nyt loppukesästä otin neuleen esiin ja sutasin sen loppuun. Jätin virheen niille sijoilleen, se kyllä näkyy, mutta en jaksa välittää, koska neule on ollut jo käytössäkin ja useimmiten käytän sitä kaulahuivina, eikä virhe näy. Tämä on kyllä ihana malli, tykkään ihan kauheasti! Ja tämä siis jo toinen Zetorini, ensimmäinen valmistunut meni äidilleni joululahjaksi ja on sekin ollut ahkerassa käytössä.

Malli: Jatan Zetor (Ravelryssa)

Lanka: Rowanspun 4ply, green

Puikot: 4,5mm