Ski Expossa saa aina kivoja pipoinspiraatioita! Niinkuin tänäkin vuonna. Katselin silmä kovana pipoja ja olihan siellä kaikenlaisia, mutta eniten miellytti eräs mohairpipo, jossa oli ihania maanläheisiä värejä neulottu ainaoikealla. Eikun samanlaista puikoille! Paitsi ne värit.... grrrr.... Kampin Anttilassa kun ei juuri sillä hetkellä ollut kuin näitä Novitan Roseita näissä väreissä... mutta siis pakko oli saada pipo puikoille, joten näillä mentiin!

 

Pipo: Omasta päästä, tosin silmukkaluku Novitan jostain lehdestä

Lanka: Novita Rose, eri värejä

Puikot: 6mm

Sitten kun lankaa jäi yli, päätin tehdä kaulurin. Tiedättehän, sellaisen, mitä kaikki kaupat ovat olleet tänä syksynä täynnänsä, mutta eihän kunnon neuloja nyt kaupasta kaulaliinoja osta! No, sellainen pitkä pyörylä, jonka voi kiepauttaa pari kertaa kaulan ympärille ja voilá, meillä on muhkea kauluri! 

Onpas tuima ilme, ei ollut tarkoitus! Hovikuvaaja maksoi hotellilaskua ja oli kiire, kuvat oli saatava, joten räpsin nämä itse taksia odottaessa, siksi siis huono kuvanlaatu, pahoittelen. Vieläkin sitä kunnon kameraa odotellessa...

Olimme siis New Yorkissa viettämässä nelikymppisiäni. Kyllä, täytin viime viikolla 40 vuotta! Kääkäti kääk, miten vanha olen! Ei tunnu yhtään siltä, mutta tässä sitä ollaan, keski-iässä. Meitä oli 7 ystävää juhlamatkallani mukana ja meillä oli ihanaa! Paljon hyvää ruokaa, juomaa, naurua ja itkuakin (onnenkyyneleitä vaan)! Ihan loistavaa! Alla pari kuvaa matkalta:

Highline @ Meatpacking district. Suosittelen vahvasti! 

Aika klassinen näky Nykissä... Tuossa hienossa kirkon näköisessä rakennuksessa oli käsityöläisten myyjäiset, mutta paikka oli kiinni kun käveltiin ohi. Nyyh!

Näkymää sieltä Highlinen kävelyltä. Pier 54.

Niska takakenossa katseltiin pilvenpiirtäjiä. Ja katsokaa, ensimmäinen pipo, jonka olen ostanut ehkä kuuteen vuoteen! Oli niin manee, että oli pakko!

Gotta love NYC! Palaan vielä sinne mitä pikimmiten. Lempilomasaareni, selkeesti!!!