Huh, mikä sanahirviö onkaan tuon ihanan mekon nimi ;D Mutta tämä oli supernopea projekti, veljentyttären synttärit ovat vasta 2 viikon kuluttua ja lahja on jo valmiina! Jei!

Malli: Top down garter stitch yoke vest

Lanka: Jaeger Extra Fine Merino Aran, ihana vihreä! Kulutus hieman yli 5 kerää

Puikot: 3,75mm

Muuta: Napit Soukan Menitasta

Miehen tossut menivät sitten puhki pohjasta, vaikka pohja olikin tiukaksi huovutettua paksua villaa. Piti sitten kutasta uudet. Tällä kertaa kokeilemme jotain uutta. Ostin Get Knittedista tossupohjat sukkiin. Katsotaan miten kestävät. Pohjat ovat vähän hassun väriset lankaan verrattuna ja oudon mallisetkin, olisi ehkä pitänyt vaan leikata itse jostain nahan lärpäkkeestä kokopohjalliset, mutta katsotaan nyt tämäkin kortti sitten kun tuli nuo tilattua.

Malli: Log Cabin socks, Handknit Holidays-kirjasta, naisten koon silmukkamäärillä (ei sillä että miehellä olisi pienet jalat, mutta lanka oli niin turkasen paksua, että miehen silmukoilla olisi tullu liian isoa)

Lanka: Rowan Purelife British sheep breeds, 100% villa

Puikot: 4,5mm

Lanka oli ihanan rouheata! Luomuvillaa ja mitä vielä, ja siinä oli hyvä tuoksu ja muutama roskakin tuli kaupan päälle. Sellaisesta villasta mä pidän!

Tulin muuten juuri merenjäältä. Siellä on i-ha-naa! Kaksi viikkoa sitten kokeilin ekaa kertaa retkiluistelua ja olin heti myyty! Mikä vauhdin hurma, puhumattakaan siitä, että pääsee tiirailemaan hienoja taloja mereltä päin, tsih! Tänään olin kaksi tuntia luistelemassa ja vielä voisi mennä toisen kerran tänään! Pitäisi melkein ostaa omat, tähän asti olen vuokrannut tuosta meidän kaupalta.

Tässä muutama kuva tuosta meidän jäältä parin viikon takaa. Oli mahtava ilma ja jää oli kummitusmaisen musta, jossa oli valkoisia isoja jääklönttejä sisällä. Ja ihan sileä.

Ihanaa kun on taas pakkasta! Nauttikaa siitä niinkauan kun voitte! Villapaidat päälle ja ulos! Tai vaihtoehtoisesti takka päälle ja nojatuoliin kutomaan.