Veljentyttöni täyttää 3 syyskuun lopulla. Olen kerrankin ajoissa! Viime vuonna istuin autossa päättelemässä lankoja kun muu perhe meni jo synttäreille :-) Ja toisen veljentytön synttäreillä viime vuonna söin kakkua ja päättelin lankoja. Parempi myöhään kuin ei ollenkaan, sano! Mutta silti, nyt tuntuu hyvältä olla ajoissa. Vielä voin kuitenkin myöhästyäkin, sillä veljenpoika täyttää samoihin aikoihin 4 vuotta ja synttärit ovat yhdistetty. Loin tänä aamuna silmukat veljenpojan neuletakkiin. Onni on paksu lanka!

No, kuitenkin. Tämä oli ihanaakin ihanampi neule! Paljon palkitsevaa sileätä ihanalla langalla ja sitten lopussa herkkuna pohjalla kirjoneule ihanilla väreillä! En melkein malttanut lopettaa! Tosin kirjoneule nurjalla puolella on aika haastavaa. No, mieluummin sitä kuin neuleen pyörönä kirjoneulominen aina oikealta puolelta ja lopuksi leikkaaminen. Huih, se kuulostaa pelottavalta!

Malli: Ella Funt by Pamela Wynne (Ravelryssa)

Lanka: Rowan Felted tweed, 2,5 kerää vanhaa roosaa, pieni määrä muita värejä

Puikot: 3mm

Ohje on maksimissaan 2 vuotiaille, joten jouduin vähän suurentamaan mallia ja jännitin loppuun asti tuleeko sopiva. Näyttää ainakin ihan sopivalta, mutta katsotaan sitten kuun lopussa oliko hyvä vai ei. Kääk!

Rowanin Felted tweed on i-ha-na lanka! Niin rouhea ja tweediys on juuri sopivaa. Roosassakin on noita ihana harmaita ja vaaleansinisiä paloja. Ja hei, noita elefantteja ja pikkukukkia on vaan pakko rakastaa, eikö!!!?