Söderat valmistuivat juuri parahultaisesti kavereiden tupaantuliaisiin, joissa minulla oli päälläni musta kietaisumekko ja Söderat. Aika rok! Kuvat unohdettiin kiireessä ottaa sinä iltana, mutta tänä aamuna oli mahtava valo metsässä ja kaste oli kastellut metsän lukuisat hämähäkinseitit ja aurinko valaisi ne. Mikä näky! Joten otin sitten ihan itsekseni kuvia.

 

Ja tässä sitten ne sukat:

Malli: Vilman Södera-sukat

Lanka: Novita kotiväki

Puikot: 2,5mm

Modaukset: Tein joustinneuleen sijaan picot-reunan ja sen sisälle sujautin kuminauhan.

Heh, tällaisia shotteja sitten tulee kun yksin kuvailee eikä näe kameran näyttöä kun keekoilee metsän mättäillä ;-) Mutta hieno seitti taustalla, eikö!?

Ja kun Söderan kuvio oli hallussa ja lankaakin jäi, tein (Vilman luvalla tietty ;-)) itselleni hellehatunkin!

Sitten seuraavat sukat. En oikein koko keväänä saanut mitään neulerintamalla aikaiseksi ja ajattelin, että otetaan joku motivaationpalauttajaohje ja -lanka. Eli Nancyt kehiin ja Auracania Rancot kaapista puikoille! Ja se auttoi! No, ei tuo neulomistahti ole edelleenkään päätä huimannut, mutta nyt olen sentään useampina iltoina ja päivinäkin neulonut, että ehkä tämä taas tästä elpyy? Ihana väri ainakin.

 

Malli: Nancy Bushin Evening stockings for a Young Lady

Lanka: Auracania Ranco

Puikot: 2,5mm

Pitsisukat ovat kyllä ihania! Terapiaa sielulle!

Ajattelin antaa nämä lahjaksi äidilleni. Kiitokseksi kaikesta. No, te tiedätte kyllä. Äidit, jotka itsekin ovat käsityöihmisiä, osaavat kyllä arvostaa käsityölahjoja ja lahjojen antaminen vaan on niin ihanaa! Ihanampaa kuin lahjojen saaminen!

Niin ja heh. En minä skeitata osaa. Kuvat ovat lavastettuja.

Kesä alkaa olla lopuillaan. Vielä kaksi viikkoa sitten oltiin Kumpulassa hyppimässä lasten kanssa. Minulla on jo vuosia ollut sellainen traditio, että kerran kesässä on pakko hypätä hyppytornin kympistä. Joten tänä kesänäkin piti sinne torniin kivuta. Lopulta lapsetkin innostuivat hyppimään itsekin.

Ensi kesänä sitten taas hypitään! Mutta nyt neulotaan.