Rauhaisaa joulupäivää kaikille! Joululahjakutomukset valmistuivat aattoyönä, äidin huivi otettiin pingotuksesta jouluaamuna. Eli ihan perussettiä kiireellisyyden kanssa, eehheheee... Nyt kun kiire on poissa ja salaisuudet paljastuneet paketeista, voi kertoa täälläkin:

 

Malli: Abrazo jälleen kerran, Twististä 

Lanka: Malabrigo Lace, vähän yli puoli kerää

Puikot: 5mm

Äitini vähän niinkuin tilasi uuteen takkiinsa poltetun oranssin huivin samalla sapluunalla kuin loppukesästä saamansa pikkuhuivi. Saamansa pitää ja onneksi ei tilannut mitään isompaa, koska 5 päivää tähän meni ja sekin oli liikaa... Hiki hatussa sai kutoa nämä viimeiset viikot! Ihanan pehmoinen tuli, uusi tuttavuus Malabrigo Lace oli ihanaa kudottavaa! Ostinkin sitä liikaa ja nyt sitä olisi sitten yli kerällinen tuolla lankakaapissa vielä.

Malli: Olympic reindeers (Ravelrylinkki)

Lanka: Mondial Superwool (100% extra fine merino), punainen, sininen ja luonnonvalkoinen

Puikot: 3,5mm ja 4mm

Pistelin vähän omiani sinne porojen sekaan, tähtiä taivaalle ja sivuille vähän ristikkoa, ettei olisi tullut niin pitkät langanjuoksut. Ihan jees! Pidensin myös pipoa niin, että siitä tuli tuollainen pidempi, juuri niinkuin veljeni toivoi. Pipo meni siis lahjaksi veljelleni.

Lanka on niin ihanaa ja tuo puna-sini-valkoinen on ihanan raikas, että pitää varmaan kutoa itselleenkin samanmoinen!

Malli: Vähän niinkuin oma, tosin silmukat Olympic reindeeristä, alpakkakuvio omasta päästä.

Lanka: Mondial Superwool (100% extra fine merino), punainen, sininen ja luonnonvalkoinen

Puikot: 3,5 ja 4mm

Tämä pipo tuli sitten kälylleni. Mies kehui sitä "ehkä hienoin sun tekemä pipo ikinä". Oih, mikä ihana kehu! Mutta onhan se aika magee. Tällaisenkin voisi tehdä itelleenkin. 

Veljentytön villatakki harmillisesti ei ehtinyt valmistua joululahjaksi, joten tulee nyt sitten jälkijoululahjaksi... Eli puikot käteen! Mutta ensin PS3 Movella vähän Tiger Woods golf-peliä ja Dancea! Että saa sulateltua kinkut ja laatikot pois. 

Ihanan lumista joulun jatkoa!