Aikaa on taas viime päivityksestä vierähtänyt, mutta eipä ole mitään kovinkaan konkreettista valmistunutkaan. Pipoja tahkoan kuin viimeistä päivää, tilauksia satelee sieltä sun täältä ja teen tilaamattakin. Talvi kun on.

Tein myös ystävättäreni tyttövauvalle uusimmasta Käsityölehdestä pienen nutun Jaegerin puuvillasta. Huonohko ohje, saumoista tuli jokseenkin paksut, mutta toivottavasti suloinen lopputulos korvaa kuitenkin!

Vauvaneuleita on niin kiva kutoa, valmistuvat nopeasti! Tässä mallissa oli bonuksena kolmea erilaista pintaa, juuri kun kerkesi kyllästyä, pinta vaihtuikin jo.

Vietimme hiihtoloman viime talviseen malliin Sveitsin Engelbergissä. Lunta tuprutti taivaantäydeltä ja sitä riitti! Suomesta tuli huolestuneita puhelinsoittoja, että ette kai vaan mene offille hiihtämään, ettette jää vyöryyn. Sinnehän tietty!

 Huomatkaa kuvan alareunassa kameramies ja muu seurue ;-)

Kylässäkin oli tänä vuonna tosi paljon lunta ja lapset innoissaan pitkien hiihtopäivien jälkeen vielä hyppivät isoissa kasoissa ja leikkivät kukkulankuningasta. Ihanan tunnelmallisen näköistä.

Tässä ollaan maailman katolla, 3030 metrissä, Klein Titliksen huipulla. Melkein huimasi kun katsoi hissirakennuksen takapuolelta alaspäin ja pudotus oli jyrkkä. Onneksi sukset jalassa on turvallisen tuntuista. Joku oli kuitenkin ajatellut, että nämä korkeudet ei riitä ja liitovarjoili korkeuksissa! Yikes!

Tässä vielä onnellinen hiihtäjä pitkän takamaastoretken jälkeen. Suupielet korvissa kun saa pöllyttää puuteria!

Puikoilla on nyt kaikenlaista isompaa keskeneräistä, mutta jotenkin tuntuu kaikki jumittavan. Sain Engelbergissä inspiraation virkattuihin pipoihin, niitä oli siellä taas kaikilla ja virkkaankin nyt kiitokseksi yhdelle hiihtokaverille pipoa piipparin lainasta.

Norah Gaughanin Assemblage Rowanin Wool Cottonista on puikoilla ja se olisi kiva saada valmiiksi kesäksi. Ja Sylvi kevääksi. *huokaus*