Hippulat vinkuivat! Puikot sauhusivat! Sukat valmistuivat! Jei!

1046630.jpg

Malli: Gentleman's Fancy Socks Nancy Bushin Knitting Vintage Socks-kirjasta (en muuttanut mitään ohjeesta)

Lanka: Fortissima Socka, tummanharmaa, himppasen yli 2 kerää

Puikot: 2mm

1046643.jpg

Mies lähti tänään Lappiin kavereidensa kanssa jokavuotuiselle isänpäiväreisulleen ja nämä sukat ovat hänen isänpäivälahjansa. Siksi halusin ne sinne hänelle mukaan, mutta aloitin toista sukkaa vasta toissailtana. Että kiirettä piti. Dramaattisia vaiheitakaan ei puuttunut, sillä lankakin loppui kesken, mutta onneksi sukkia kutoessaan sen tietää jos lanka yhdellä kerällä ei riitä yhteen sukkaan, ei kaksi kerää sitten myöskään riitä kahteen sukkaan.
 
Otin yhteyttä toverisukankutojaan, jonka tiesin käyttäneen harmaata Fortissimaa. Onneksi olemme samassa talossa töissä, joten lankavaihdot ovat erittäin käteviä (vai salaisia tapaamisia hissikuilulla ;-D). Mutta ei SE harmaa sukkalanka ollutkaan TÄTÄ harmaata sukkalankaa ja niin piti eilen lounastauolla laukata Menitaan. Kuin ihmeen kaupalla selvisin ulos pelkän yhden Fortissimakerän kanssa!
 
Kuvat....hmmh...No, te tiedätte nämä Suomen kuvausolot näinä kuukausina. Ei kehumista. Töistä ei pääse pois ennenkuin aurinko on laskenut ja viikonloppuisin tietysti melkein aina sataa. Nämä kuvat ovat otettu viime yönä klo 00.30, jolloin päättelin viimeiset langat. Ettei olisi mennyt viimetinkaan!
 
Sukat ovat ihanat! Haluan itsellenikin! Fortissima Socka tuntuu langalta joka voisi kestää minunkin päkiöitteni kulutuksen. Sitä on vielä pari kerää vaaleammanharmaata. Hmmmm....Eli takaisin kutomistuoliin!
 
Hyvää isänpäivää kaikille iseille!