Termos ja terveisiä Espanjan helteestä! Istun terassilla ja bloggaan, koska ei tätä kotomaassa näytä kerkeevän tekemään. Olemme koululaisten syyslomalla täällä Marbellan kupeessa ja kylläpä tekee hyvää lomailla! Oli vähän rankka kesä. Paha olo työpaikalla johti siihen, että irtisanoin itseni vailla tietoa seuraavasta työpaikasta ja hain semiaktiivisesti uutta työpaikkaa. Sain onneksi uuden työpaikan sitten suht nopeasti ja olin kerennyt työskennellä jopa neljä viikkoa, kun jo lomalle piti lähteä ;-) Eli siksi täällä nyt sitten! Pidämme pienimuotoista urheiluleiriä, olemme jo haikkailleet vuoristossa, pelanneet tennistä keskenämme ja tennisopen kanssa ja uineet paljon! Tarkoitus olisi vielä vuokrata fillarit ja lyödä golfpalloja rangella. Huisin hauskaa! 

Neuleita on kerennyt valmistumaan aika monin kappalein, mutta johtuen uusista työkiireistä ja harmaista säistä, ei niistä juuri ole kuvia. Mutta kummityttöme mekosta otin kuvia juuri sen hetken jälkeen kun lahja oli jo annettu (otin neuleen käsiini, hiippailin parvekkeelle ja otin kännykälläni kuvia, onko tämä ihan tervettä ;D).

 

Malli: Little Sister's dress

Lanka: BC Garn Lucca, 1,5 kerää

Puikot: 3,5mm

Ja söpöisät napit:

Tämän lisäksi tein jämälangasta, jonka sain äidiltäni ihanan mohairmyssyn itselleni. Ei mene hiukset painuksiin, kun tämä päässä painelee töihin! Ja pipoa tosiaan tarvitsee, kun olen siirtynyt joukkoliikenteen käyttäjäksi! 

Malli: omasta päästä

Lanka: Joku äidiltä saatu mohair...

Puikot: 5mm

Ja sitten vielä tämä. Esikoisen koulutehtävä viime kesäksi oli tehdä talon pienoismalli. Kauheasti rajoituksia ei ollut, ainoastaan se, että talo pitää olla tehty luonnonmateriaaleista. Talonäyttelyssä, jonka luokka piti alkusyksystä, oli näytillä majakka, kissankoppi, muutama kota, taloja ja sitten tämä esikoisemme laavu. Aikuiset kyllä avittivat, mutta esikoinen tykkäsi tehtävästään ja hieno siitä tulikin! Laavun lattiaksi esikoinen halusi ehdottomasti taljan, joten kävimme ostamassa turkisliikkeestä vasikantaljan. Nyt siellä on hyvä ja pehmoinen nukkua.


Ja nyt takaisin lomailun pariin. Tällaiselta näytti toissapäivän aamulenkillä maisemat. Aamulenkkini kiipeää ensin korkealle ja sitten tippuu alas takaisin laaksoon, jossa kämppämme on. Tuo vuori on La Concha nimeltään ja se olisi tarkoitus vielä kiivetä tällä reissulla. Tai ajaa fillareilla. Tai molemmat :-)

Tässä perheen miehet matkalla näköalapaikalle. Emme olleet oikein varustautuneet haikkailuun, kun meidän piti vaan mennä tutkiskelemaan, voiko siellä ajaa fillarilla, mutta kiipesimme pari kilsaa ylöspäin ja näimme hienot näköalat! Se oli sen väärtti, vaikka joutuikin kuuntelemaan esikoisen marinaa hiertävistä kengistä ja ties mistä. Esimurkkuikä sucks.

Mutta nyt kylpyyn ja sitten kaupungille syömään. Viva la hyvät juomat ja tapakset!