Pipoilukausi on näemmä alkanut! Tilauksia satelee ja ihan huvikseenkin on kiva tehtailla. Tämä pipo meni myös eiliselle 1-vuotissankarille.

896769.jpg

Malli: Täältä osviittaa, kiitos Anne jälleen kerran kivasta pipoideasta, jos tätä luet. 96 silmukkaa, pipon korkeus 16cm. Tämä pipo meni myös samaiselle 1-vuotissankarille eilen.

Lanka: Wool, melkein 1 kerä

Puikot: 3,5mm (3mm virkkuukoukku korkkeihin)

896782.jpg

Malli: Top down bonnet Hello Yarnilta, koko tokaksi pienin ja sopii melkein 2-vuotiaan päähän paksun lankavalinnan vuoksi

Lanka: Colinetten Skye, väri Fire

Puikot: 5mm bambusukkikset

902379.jpg

Tämä pipo taasen menee veljentyttärelle, vähän yli 1,5-vuotiaalle. Emmittiin hiukan veljentyttären äidin kanssa, että onko tämä liian vauvamainen malli, mutta tingin ja tingin saada tehdä tämän ihanan hatun ja kun se valmistui ja kokeiltiin sitä tyttösen päähän, se oli niiiin suloinen! Ihana hilkka! Jotenkin vanhanaikainen ja suloinen. Ja värit eivät tietenkään näissä kuvissa pääse oikeuksiinsa, siellä on tulipunaista, vaaleanpunaista, oranssia ja viininpunaista. Hauska lanka!

Minusta on ihan huippua, että kun en silloin vielä näin paljoa kutonut, kun omat lapset olivat vauvoja ja pieniä, että saan nyt kutoa sentään veljien lapsille. Ja että heidän vanhempansa arvostavat ja tykkäävät myös.