Anniskin sitten valmistui! Äitini näki kälylleni kutoman huivin ja kysyi voisiko hänkin saada samanlaisen samasta langasta. No tottahan toki! Mutta koska en tykkää yhtään tehdä samaa neuletta kahdesti, otin Knittyn Anniksen ohjeen ja aloitin. Ei siinä kauaa nokka tuhissut. Pitsirivit ovat aika hitaita, oikeaan ja nurjaan riviin meni alussa noin tunti, siinä kerkeää katsomaan yhden tv-ohjelman, heh.

Annis"

Malli: Annis, Knittystä

Lanka: Curious Creek Fibers Meru in colorway Earl (51% Tussah silk, 49% merino wool), noin 30 g

Puikot: 5mm

Annis

Huivissa on paljon nyppyjä (vai mitäs nuo ovat suomeksi?). Minä en ole ikinä onnistunut tekemään p7tog, vaan teen ne ensin nostamalla 3 nurjaa silmukkaa oikealle puikolle, sitten p4tog ja sitten nostan ne 3 näiden yhteenkudottujen yli. Paljon helpompaa ja näyttää ihan samalta. Omasta mielestäni ainakin. Nypyt ovat kyllä ihanan näköisiä, jos jaksaa kaiken sen vaivan!

Annis

Hymyilyttää kun on niin ihana silkkihuivi. Vai irvityttääkö kirkas auringonpaiste tai kenties hapsunen tukka? No, jokatapauksessa, huivista tuli ihana ja äitikin tykkäs. Lähetti tekstiviestin, jossa luki: "Ihana!" Onneksi äiti arvostaa käsitöitäni kun on itsekin käsityöläinen. Äidin kanssa on ihana jakaa käsityöjuttuja! 

Annis

Pitää varmaan vielä tehdä itsellenikin yksi tällainen, koska lanka on aivan ihanaa ja mallikin just passeli! Mutta tänään vietetään skeitti-iltamia. Meille on tulossa läjä entisiä skeittareita kuvaamaan toisiaan meidän rampillamme. Siis grilli kuumaksi ja juomat kylmään, viimeinen ilta ennen koulujen ja arjen alkua, sniif. Tämä onkin ollut ihana kesä.