No hei pitkästä aikaa!

On täällä nyt jotain valmistunut, mutta kuvia en ole saanut otettua vieläkään, niin paljon on tapahtunut sitten viime näkemän ja toisaalta täällä tapahtuu niin vähän, että se saa ihmisen ihan tylsistymään ja vajoamaan tiukemmin sohvaan kiinni ja lopulta ei pysty edes neulomaan. Oijoi. Mutta juu! Nyt olis tarjolla kesätoppia a'la Knitty:

Mahtava neule! Tämä neule oli ylläni hienoilla illallisilla hienojen housujen kera, eikä kukaan puhunut mistään kotikutoisista mitään ;-) Ainoa, että rintavarustus meinasi pullahtaa aina välillä esiin, mutta ei sentään mitenkään hälyttävästi, että relax siellä vaan! Tässä sitä poseerataan Venetsiassa, ihanan hotellimme terassilla neuleen debytointi-iltaa seuraavana aamuna, että siksikin hehkeys on tässä kaukana...

Malli: Coachella, Knittystä

Lanka: Novitan Malibu, viime kesänä ostettua

Puikot: 4,5 ja 5,5mm pyöröt

Fiilikset: Ihanaa tehdä ylhäältä alas kun voi samalla koklailla! Tein takaosan 25 silmukalla, eli leveämmän, tuli mielestäni parempi ja kivemman näköinen. Vaikka itse sanonkin.

Haluatteko nähdä muutaman Venetsian kuvan? Äh, näytän kuitenkin, siellä kun silmä lepää. Tässä kävelin juuri yhden pikkuisen sillan yli ja näpsäisin kännykameralla kuvan. Ihana valo, vaikka onkin surkea kaamera.

Näkymä terassiltamme, Venetsian laguunia.

Vanhanajan tunnelmaa. Kaunis gondooli. 

Olimme matkalla siis isäpuoleni 60-synttäreillä. Koko perhe koossa, veljet, veljien lapset ja meidän perhe sekä myös vanhemmat. Aikamoinen poppoo. Yhtenä päivänä miehet passittivat meidät naiset lounaalle. Hoitivat lapsia. Olimme iloisia ja menimme hienon hotellin kattoterassille syömään hyvin ja nautimme toistemme seurasta.

Sitten kiertelimme vähän kaupunkia ja ostimme käsilaukkuja ja valokuvasimme. Kaunis kaupunki!

Yhtenä päivänä otimme veneen koko porukalle pariksi tunniksi ja suuntasimme kanaalien läpi Muranon saarelle katsomaan miten lasia puhalletaan. Voi miten taitavia siellä oltiin. Ihminen ihan mykistyi! Tässä veneemme, joka oli kaunis sekin. Ja mikä nimi!

Kuuluisa Rialton silta.

Tässä vielä 60-vuotis synttäri-illallisen kattaus. Ruoka oli hyvää ja juoma myös. Pääsispä takaisin.

Juhlaillan jälkeen aamulla:

Venetsia pistää hymyilemään! Marsvin suosittelee!