Edellisestä päivityksestä on mennyt ikuisuus, eikä vieläkään ole mitään valmiina ja sekös ottaa päähän! Mutta tehdään sitten tikusta asiaa. Tätini on asunut perheineen 18 vuotta Pariisissa. Olen käynyt siellä erinäisiä kertoja, mutta lapset eivät olleet käyneet ikinä. Joten veimme lapset Pariisiin. Samalla kävimme Disneylandissa, joka oli yllättävän kiva! Jonot eivät olleet liian pitkiä niinkuin etukäteen peloteltiin ja ruokakin oli hyvää, kun söimme Piraattiravintolassa gambaksia! Tää suosittelis! Lasten ehdoton suosikki oli Disneylandin lisäksi tietysti Eiffel-torni ja katakombit maan alla, jotka olivat hautausmaiden täyttymisen vuoksi haudoista ylös kaivettuja luita täynnä.

2585091206_c1e254f308.jpg

Pariisissa ruoka on hyvää. Se on aina hyvää! Ruokakaupat notkuvat herkkuja, kanaa (juu, siis kanaa, ei broileria!) saa vaikka kuinka montaa eri sorttia ja suolaakin on 10 eri lajia. Ahh! Suomessa ei ole yhtäkään niin hyvää ruokakauppaa kuin tätini talon lähellä oleva ihan tavallinen ruokakauppa. Sitten ovat erikseen herkkukaupat. Toin kotiin saakka erilaisia suoloja, mausteita ja teetä. Kusmi-tee on mielestäni ihan mielettömän hyvää. Ja muuten, teen pitää olla Earl Greyta eikä mitään hedelmäteetä. Sen kanssa nautimme tänä iltana pariisissa eilen tehtyjä macaroneja. Tunsin itseni melkein Marie Antoinetteksi ja teki heti mieli sännätä vidikseen vuokraamaan kyseinen leffa!

2585065832_02cd6d40bb.jpg

Aloitin tuossa hetki sitten Cookie A:n Django-sukat vaikka viimeksi pikkupalmikoita kiertäessäni heitin sukan seinään ja vannoin, että ei enää ikinä! Ja tässä sitä taas ollaan *huoh* Mutta tämä on selkeä ohje! Ei tuhatta ja sataa erilaista merkkiä, vaan selkeät pari eri merkkiä. Ja lankana kun on Regia Silk, niin mikäs tytön on kutoessa. Paitsi yksi epäkohta on: Minulla on vaan 4 puikkoa, eli kudomme siis "Nancy Bushilaisittain", mikä on aika vaikeaa.

2584236737_04963f304b.jpg