Veljentytär täyttää taas vuosia. Sutaisin ihanalle pikkutytölle makoisan neulepaidan. Oli muuten todella nopea, meni vain muistaakseni kaksi iltaa tätä kutastessa. Se on minun mittapuullani nopea neule. Nopeista neuleista saa hyvän mielen, ainakin minä saan. En kestä jos projekti jää roikkumaan pitkäksi aikaa, se aiheuttaa sydämentykytyksiä ja pahaa mieltä sekä myös huonoa omaatuntoa aina kun aloittaa uuden tekeleen. Tässä ei tarvinnut edellämainituista oireista kärsiä ollenkaan!

2197706567_a34dbfb89e.jpg

Malli: Corrugated sweater for child 2-4T, kirjasta Loop-d-loop

Lanka: RYC Soft tweed, väri Bramble, Cucumberpatchin alesta joskus syksyllä

Puikot: 6,5mm

2197706571_cb1aedc064.jpg

Puserossa oli tosi hauska "koostumus"! Osa neulotaan sivuttain ja osa vinosti, niinkuin kuvasta näkyy. Lopuksi ommellaan saumat edestä ja takaa ja hihojen alta. Voila! Vinkeä ja hauska ohje! Jos jotain pitäisi marmattaa, on se, että jos ohje on 2-4vuotiaille, ja paita on melkein liian lyhyt just 2-vuotiaalle ja gauge on kuitenkin kohdillaan, niin hmmm.... Hihoja piti myös pikkasen pidentää koska veljentytär kuuluu tähän orankien sukuun.

Yritin ottaa kuvaa eilen pikkuisesta tytöstä neule päällään, mutta totesin sen, minkä muutkin lapselliset neulebloggarit ovat jo tuhansia kertoja todenneet, että se on likipitäen mahdotonta! Pari otosta sain, tässä toinen niistä.

2198916349_63aa6e90d9.jpg

Olen saanut kaksi Make My Day-tunnustusta, Villapallolta ja Krista äidiltä ja tädiltä. Oih kiitos! Kyllä lämmittää sydäntä saada tietää, että on lukijoita jotka tykkäävät minun blogistani. Täytyy myöntää, että kävin silloin alussa aikamoisen henkien taistelun, perustaako oma blogi vai ei. Nyt olen pelkästään tyytyväinen. Täällä neuleblogien maailmassa on niin ihana tunnelma ja ystävällisyys ja auttamisenhalu on suorastaan ylitsepursuavaa jos sitä apua joskus tarvitsee ja olenhan minäkin tarvinnut.

Minä heitän Make My Day:n eteenpäin näille blogeille. Hienoja kuvia ja toinen toistaan kauniimpia tekeleitä ja ilahdun aina erityisesti kun huomaan Blogilistalta, että nämä blogit ovat päivittyneet:

Valinnaisaineet

100% Pura Lana

Mustaa Villaa

Hyväneuleentie 7

Jatta Soheltaa

Sisäinen Villapaita

AnNu oli haastanut minut myös kertomaan 5 lempilankaani. Palaan aiheeseen lomani jälkeen. Vedän monot jalkaan lauantaina täällä! Eli Sveitsin Engelbergiin vie tiemme, vhiiiii!!!!!