Vihdoinkin jotain valmista. Täällä on vietetty neuleiden suhteen aikamoista hiljaiseloa, on ollut paljon muuta elämää, läheisen sairautta ja neulepläähhiä. Mutta tämän runnoin valmiiksi, koska halusin kesäneuletakin. Ja kiva tulikin!

3586957746_aedfceccf7.jpg

Malli: Norah Gaughanin Assemblage

Lanka: Rowanin Wool Cotton

Puikot: 3,75 ja 4mm

3586136897_00035bde53.jpg

Neuloin kaukaa viisaana tyttönä ensin etu- ja takakappaleet ja siirryin vasta sitten hihoihin, joissa oli tuota palmikkoa ja lopuksi herkku, eli kaulus! Sitten neule jumiutuikin pitkäksi aikaa paikalleen, koska eturesorit edustivat Suurta Tylsyyttä, plääh! Mutta puskin läpi jään ja tulen ja sain sen valmiiksi! Yksi sivusauma piti ratkoa auki ja ommella uudelleen ja senkin selätin! Entinen Marsvin olisi vaan antanut olla (tästä todisteena muinainen Antoinette-neule, jossa on todella huonosti ommellut olkasaumat ja toinen hiha pussittaa, kun taas toinen ei ;D).

3586766238_8ee23ed987.jpg

Tein neuleesta vähän pidemmän kuin mitä ohje sanoi ja silti olisi voinut olla vähän pidempi, vaikken pitkäselkäisten sukua olekaan. Menee se ainakin tunikoiden ja mekkojen kanssa kuitenkin hienosti yhteen! Tässä ollaan lähdössä poikasten kevätjuhlaan itkeskelemään. Jostain syystä muuten tänä keväänä ei Suvivirsi itkettänyt ollenkaan, mutta esikoisen luokan esitys ja vähän isompien, 7-luokkalaisten todella hieno Queenin Bohemian Rhapsody sai minut tyrskimään niin, että mieskin taisi nolostua vieressäni. Varsinkin tuon biisin kitarasoolo sai kyyneleet valumaan ihan Niagarana! Mikä lienee tunteenpurkaus taas... Hmh!

3586961692_56aec097eb.jpg

Tykkään hihansuista ja kauluksesta ihan kamalasti! Hihatkin ovat tarpeeksi pitkät, eivät ole tiellä, mutta ei tarvitse nyhtää alaspäin kokoajan...

3586948404_600420d1e8.jpg

Lankaakin voi suositella! Ihanan vilpoista, mutta silti villan lämpö tarvittaessa. Lämpöistä takkia voi tarvitakin, sillä enää huominen työpäivä on jäljellä ja sitten suuntaan perheen perään Itävallan Kapruniin! Aikeissa on pääasiassa ajaa maastopyörillä Alppien päällä (niin joo, ja ensinhän sinne päälle pitää kai polkeakin.... ;D), jatkaa viime viikolla alkanutta tennisharrastusta (ihan mahtavaa, uudet kivat lajit ovat aina tervetulleita!), uida ja haikkailla vuoristossa. Täälläkin on tarkoitus käydä polkemassa.

Hyvää kesää kaikille neuleystäville! En ole vielä keksinyt mitä seuraavaksi neuloisin, huominen päivä aikaa miettiä...