5 päivää niistämistä ja yskimistä takana ja huomenna taas töihin. Sairaslomalla ehtii katsoa leffan jos toisenkin ja jos ei nukkunut, niin kerkesi myös vähän kutoa. Maanantaina tajusin, että lauantaina olemme menossa setäni 50-vuotispäiville eikä ole mitään päällepantavaa! Päässä raksutti hetken, kunnes tajusin, että minullahan lojuu lankalipastossa hyvin marinoitunut Cloud Bolero, jonka aloitin jonain kesänä. Hmmm, en ainakaan ehkä viime kesänä, joten ehkä toissakesänä? Ei voi muistaa... Mutta porhalsin äkkiä hakemaan sen ja tajusin, että eihän siinä nokka kauaa tuhise kun boleron kutaisee valmiiksi. Ja oikeassa olin. Ta-daa!

Malli: Cloud Bolero by Ysolda (Ravelry)

Lanka: Novitan 7 veljestä luonnonvalkoinen (1,5 kerää ehkä?)

Puikot: 8mm

Ihastuin lopullisesti malliin nähtyäni tämän Jatan version, joka oli ihanan utuinen ja raikas ja kivasti erilainen kuin alkuperäinen. Tein omastani myös lantiopituisen ja hihat ulottuvat kyynärpäihin asti. Ainakin pingotuksen jälkeen. Nyt neuletta ei ole valmistumisen jälkeen vielä käsitelty mitenkään, kun en osaa päättää uskaltaisinko värjätä sen vai ei!? Meinasin mustaksi, mutta ystäväni kertoi neuleen mustaksi saamisen olevan vaikeaa ellei miltei mahdotonta. Tänään kävin ostamassa Dylonin vihreää, mutta sekään ei ollut sitä oliivin vihreää mitä olisin halunnut, vaan tummempaa. Mikä neuvoksi oi te kaikki värjäysgurut!? Millä ja miten?

Nappia en aio neuleeseen kiinnittää ollenkaan. Minulla on muutama kiva rintarossi, jotka pääsevät vihdoinkin käyttöön! Tässä yksi perintörossi.