Sain viikon sisään kaksi pakettia jotka sisälsivät lankoja ja jotka tekivät mieleni iloisemmaksi tästä kaameasta flunssasta huolimatta. Ensimmäinen paketti tuli Jenkeistä, ja sisälsi Socks That Rock-sukkalankaa. Lanka tuntuu hyvältä kädessä ja tuoksuu hyvälle! Tekisi mieli aloittaa heti, mutta maltan mieleni. Näistä tulee joululahjaksi kirjoneuleprojekti. Näette sitten!

1058271.jpg

Get Knittedistä tilasin tätä ihanaa Auracanian sukkalankaa, Ranco nimeltään. Päätin nimittäin, etten enää tilaa sukkalangoiksi puhdasta villaa, ne eivät jaloissani kestä. Tässä on 25% polyamidia. Good enough for me. Ja ihana ihana väri Moss.

1058275.jpg

Näiden Malabrigojen kanssa olikin sitten hieman säätöä. Olisin halunnut sinistä lasteni pipoja varten, mutta vaikka sivut kuinka väittävät, että "in stock", niin sieltä tuli meili perään, että haluaisitteko hyvityksen vai vaihtaa väriä. Vaihdoin toiseen väriin ja taas samat sanat meilitse! Eivätkö he hyvät ihmiset tajua kuinka turhauttavaa tämä on ja pitävät kuitenkin _netti_kauppaa! Aargh ja murrr! Loppujen lopuksi sain tätä limen vihreää ja tuota alimpana olevaa Olivea, jossa on roosaa seassa. Olivesta en ole niin varma, mutta tuo lime on ihanaa! Minulla on sitä 3 vyyhtiä, mitähän tekisi? Bolero Fitted Knitsistä? Löysin Ravelrysta yhden ihanan näköisen, joka oli tehty juuri tästä samasta langasta. Kyllä se Ravelry vaan on!

1058277.jpg

Niin, tässä tämä Oliven värinen vielä.

1058281.jpg

Vielä yksi asia. Missä mun IK viipyy!? Ihan epää!