Jes, se edistyy! Olen istunut kudontatuolissa kuin tatti viime lauantaista lähtien (miinus työt ja parit futistreenit ja -matsit ja pakolliset illalliset ja kyläilyt). Kyllä kannattaa! Kaksi hihaa on jo valmiina, eli nyt on enää paljon silmukoiden poimimista, reunojen viimeistelyä ja kappaleiden yhteenompelemista. My favorites! Niska, hartiat ja selkä vaan meinaavat sanoa kaputt. Onneksi hieroja on jo tilattu, ahh!

Summer tweed on aika kenkkua neulottavaa. Kaunista toki ja hurmaavan tuoksuista (silkkiä suurin osa), mutta se pentele ei veny yhtään! Nurjat silmukat ovat hankalia tästä johtuen. Mutta nyt tosiaan tämä on saatava pois puikoilta, koska puikoille on paljon tunkuakin! Johtuen ehkä Ravelrysta? Olen inspiroitunut niin monesti ja se to do-lista siellä on ihan loistava keksintö!

1020476.jpg

Miehen Gentleman's Fancy Sockit ovat myös jo puikoilla. Kakkosen puikoilla! Kakkosen puikot ovat jotenkin ihan äijäpuikot! Niin ihanan hennot ja jotenkin vaikeat aina aluksi, mutta kun niihin tottuu, on ihanaa suihkia menemään! Nancy Bushia voi taas vaan ylistää. Niin yksinkertaista, mutta hienoa!

1020481.jpg

Ja ehkä Ravelrystä johtuen kävin vähän ostoksilla... Ostin Get Knittedistä ja Blue Moonista lankaa ja siitä inspiroituneena tilasin parit huumoripaidat. Eikä siinä vielä kaikki! Ostin myös uuden autonkin! Kaamea ostokrapula...