Olenkohan ollut vähän laiska bloggaamisen kanssa, kun nyt seuraa sukat viime kesäkuusta? :-) Esikoisella oli futisturnaus Ahvenanmaalla ja minä ja pikkuveli purjehdimme paikanpäälle isäni kanssa. Matka oli loistava, kesti noin viikon ja koska isäni kuuluu Merikarhuihin, saimme yöpyä mitä hienoimmissa saarissa, saunoimme ja uimme joka ilta! Kuopuksella oli tietysti mahtava elämysmatka ja minä sain palata lapsuuden tunnelmiin ja maisemiin uudelleen. Kudoin sitten matkalla isälleni kiitossukat. Kiitos isälle siis!

Malli: omasta päästä perussukat

Lanka: Knitpicksin todella huolella marinoitua Hollyberryä

Puikot: 2,5 vai 3mm, siinäpä vasta kysymys...

 

Nyt, kun lunta on yli polven jo täällä Espoossakin, on kiva muistella kesälomaa, siispä tässä muutama kuva purjehdusreissusta. Tässä ollaan menossa Kihdin selän yli. Kovaa vauhtia kovassa tuulessa!

Lounastusta matkanvarrella, meillä oli kiire perille ja pitkät päiväpurjehdukset. Perillä kerkesi vain käymään saunassa ja syömään ja sitten olikin jo iltatoimien aika, että jaksoi aamulla taas nousta ja lähteä matkaan. Kuopus luki aika monta kirjaa ja pelasi kaikki iPodin pelit läpi :-)

Tässä matkalla saunaa lämmittämään. Kesäkuussa ei ollut vielä kauhean lämmin kevytuntsika ei ollut yhtään liikaa!

Kifskär. Yksi hienoimmista saarista!

Kuopus ruorissa. Jännää!!!

Kylmän purjehduksen jälkeen lämmittelyä kajuutassa. Brrrrr!!! Silti saunasta piti käydä monta kertaa uimassa! Kesä oli kuitenkin lämpeämässä! Porkkalassa oli veden lämpö 12 astetta ja Ahvenanmaalla jo 15 astetta! Ja perillä Ahvenanmaalla saimme kokea ihania melkeinhelteitä!

Kuopus rakastaa seinäkiipeilyä ja boulderointia ja voi sitä onnea kun yhdestä saaresta löytyi paljon boulderointiseiniä!

Ja sitten perillä fillaroimme paljon, minigolfasimme, kävimme katsomassa Pommern-laivaa ja seurasimme isoveljen futismatseja. Ihana loma!

Ja nyt takka päälle ja kudin käteen. Joululahjaressi pukkaa päälle, niinkuin varmaan monella muullakin! Hauskaa joulun odotusta!