Mies pyysi sukkia taas jokavuotuiselle alppireissulle. Pärjää kuulemma viikon samoilla villasukilla, mutta nyt oli tiedossa kahden viikon reissu ja toiset sukat olivat tarpeen. Kävimme yhdessä lankaostoksilla ja koska mies on hillittyjen värien mies, tuloksena olivat hillityt miesten sukat hillityssä tummanruskeassa värissä. Lanka sentäs on luksusta! Tämä näkymä avautui parvekkeeltamme. Alpit <3

Malli: Nancy Bushin Gentleman's sock with Lozenge pattern

Lanka: Regia Silk, vähän yli 2 kerää

Puikot: 2mm

'

Sukkia oli mukava kutoa pitkästä aikaa, mallineuleen oppi nopeasti ulkoa, mutta jostain syystä 2 millin puikot eivät sovi minun sormilleni ollenkaan! Tökin kokoajan oikean etusormen kynnen alle puikkoa ja sormi oli tosi kipeä! Haittasi ihan työntekoakin jossain vaiheessa, yhh! Mutta lopussa kiitos seisoo ja sukat ovat kyllä tosi kivat ja mieskin oli tyytyväinen.

Olimme siis taas Alpeilla hiihtolomalla. Jo kolmatta kertaa samassa paikassa, Sveitsin Engelbergissä! Nyt ei ollut yhtä paljon lunta kuin kahtena edellisvuonna, mutta hauskaa oli silti! Takamaastot tulivat tutummiksi:

Ja after skissä testattiin uutta pipoa, valmistui iltana ennen lähtöä!

Malli: Omasta päästä, tosi löysä ;-)

Lanka: Rowanin Big wool, turkoosi, oranssi ja vaalea

Koukku: 7mm

Miehelläkin oli uusi pipo matkassa (huomatkaa meidän kuistin lumitilanne helmikuun alussa, nyt on lunta vielä enemmän!):

Malli: Omasta päästä

Lanka: Malabrigo kaksinkertaisena

Koukku 4,5mm

Ja tällaisen pipon sai serkkupoikani synttärilahjaksi jo joulukuussa, unohtunut blogata... Tässä pipoa mallaa esikoiseni (hassun näköistä kun ei ole lunta maassa!):

Vielä yksi, jos jaksatte! Veljentyttöni täytti 4 vuotta tammikuussa ja mietin ja mietin mitä antaisin. Koska olin jo joulukuussa kutonut lopuista Noron Silk Gardeneista hänelle uusintapainoksen yksivuotislahjastaan suuremmassa koossa, en ajatellut,  että toiveissa olisi taas uutta mekkoa. Mutta sellainen kuulemma olisi paras lahja, tyttö on prinsessavaiheessa ja liehuvat helmat ovat ihan parhautta! Joten tällainen tuli, vähän kiireellä, helman päättely piti hoitaa kakkukahveja nauttiessa synttärikutsuilla ;-) Mutta lahja meni heti päälle ja ansaitsi vuolaat ihastelut sankarilta. Oih, paras kiitos siis!