Oli pakko saada uutta lankaa February Ladya varten! Kuumeisesti etsin lankaa pitkin Ravelrya ja nettiä muutenkin. Sundara Yarnista haikailin sitä alkuperäistä lankaa alkuperäisessä värissään, koska se vaan oli niin hieno. Ahh, mikä syvä vihreä! No, koska Sundara ei kerkeä värjäämään lankaa tarpeeksi myyntiin asti, niin etsin vaihtoehdon. Ja katsokaa, miten hienot paketit tulivat Woolgirliltä!

2629122230_b73f84972f.jpg

Jokaisessa nyssäkässä oli joku pieni lahjus mukana. Isossa oli sekä pienet lankatiiserit, että villankäsittelyainetta. Pienessä paketissa oli lammasaiheisia muistilappuja. Söpöyskohtaus! Pakettien sisältä paljastui:

2628304853_4b50679e71.jpg

Pari isoa kerää Miss Babsin Worstedia,  jonka lisäksi oli ihan pakko tyrkätä pakettiin jotain herkkua, koska eihän kai kukaan tilaa vaan yksiä lankoja!? Eihän? Joten otin sitten huivilangoiksi pari kerää Curious Creekin uskomattoman ohutta ja kiiltävää silkkiä.

Ei täällä kyllä ihan kauheasti neulomista tapahdu näin kesäisin. Pitää nähkääs fillaroida! Viime viikonlopun vietin Tahkolla itseäni rääkkäämässä. Pääsin kuin pääsinkin maaliin , vaikka välillä piti maata polun vieressä jalkakrampeista ja karhunkokoisista hyttysistä nautiskellen. Mutta kyllä oli mahtavaa! Miten voikaan olla, että 1400 maastopyöräilijää, kisailijoita, kuntoilijoita ja retkeilijöitä mahtuu poluille niin sulassa sovussa? Tarkkaa kuvaa ei kuulemma saatu kun kärkiporukka suhahti niin kovaa ohi!

2629122992_d788c1c797.jpg

Perjantaina alkaa loma, josko sitten kerkeisi sekä neulomaan, että puuhailemaan kaikkea muutakin?