977287.jpg

Vihdoinkin valmista. Kauanhan siinä kestikin, vaikka tämä on pieni neule. Luulisi pienten neuleiden valmistuvan nopeasti, mutta tämä ei, vaikka periaatteessa oli helppo ja nopea. Ilmeisesti neulonta-aikaa ei sitten ollut kauheasti, vaikka BB:tä on tuijotettu joka ilta... Ihana tästä tuli kuitenkin, lanka on ihana, malli on ihana ja tuo ainaoikea kaarroke niiin suloinen, että!

977292.jpg

Malli: EZ's February Baby Jacket

Lanka: Rowanspun 4ply, väri Sugar kaksinkertaisena

Puikot: 3,75mm pyörö

977300.jpg

Tätä oli kyllä ihan ilo tehdä. Tein tämän isompana kuin alkuperäinen ohje, lisäilin enemmän alun kaarrokkeessa ja tein pidemmät hihat ja vartalo-osan. Neule menee melkein 2-vuotiaalle ihanalle veljentyttärelle.

Mallikerta on helppo, ja malli on muutenkin helppo. Tällainen ylhäältä aloitettava neule on ihan huippu! Ei mitään ommeltavia saumoja, paitsi minä nyt tein hihat tasona kun en omista 3,75mm sukkapuikkoja, mutta ei niissä kauaa nokka tuhissut. Äsken juuri töiden jälkeen kaahasin kotiin Soukan Menitan kautta, napit piti saada ja mielestäni ihan kivat löysinkin.

977306.jpg

Tässä hieman neulepintaa. Ihanaa vaaleanpunaista tweediä! Kuvat ovat myös ehkä hieman skarpimpia, tein keskiviikkona heräteostoksen Hulluilla Päivillä, ostin uuden Ixuksen vanhan tilalle! Ei ollut tarkoitus, mutta olin niin ostohuumassa kun sain lentoliput niin kivuttomasti, ja kun paljon ostaa halvalla, niin säästöhän on huikea!

Ja nyt singahdan Gwen Stefanin keikalle!