Virhearvioita sattuu kun kutoo suhteellisen paljon. Tai oikeastaan mikä on paljon? Jotkut ovat ihan kauhean tuotteliaita, suoltavat ihania neuleita ihan tuosta vaan, ilman ohjettakin, tuosta noin vaan ja jotkut taasen sitten hieman hitaampia. Taidan kuulua noihin hitaampiin. Niin ja ne virhearviot? No, jos ottaa ohjeen, jolla pitäisi tulla vastasyntyneelle sukat, ohjetta paksumman langan ja ohjeessa mainittuja puikkoja paksummat puikotkin, niin mitä saa? Niinpä niin. Ei vastasyntyneen sukat, vaan melkein 2-vuotiaan sukat. No, hyvä näinkin, sillä perhepiiristä löytyy myös sen ikäinen tyttö, joka nämä nyt sitten sai!

915949.jpg

Malli: Infant's Fancy Silk Sock Nancy Bushin kirjasta Knitting Vintage Socks (olen edelleen aikeissa kutoa jokaisen ohjeen tästä kirjasta!)

Lanka: Edelleen se sama Brick Fleece Artistista, ehkä mun kaikkien aikojen lempilanka!

Puikot: 2mm sukkikset

915964.jpg

Malli oli todella helppo, kärjet sävelsin itse, koska ohjekirja oli eri huoneessa kun sinne saakka pääsin. Ja tätä lankaa jäi vieläkin! Ihme kyllä en ole vielä kyllästynyt. Voisin tilata tätä jossain toisessa värissäkin, mutta nyt on niin paljon muita projekteja vireillä, että ei kehtoo.

Puikoilla on nyt sitten sille kohta (toivottavasti) syntyvälle vauvalle Baby's Bootikinit samaisesta kirjasta. Eli takaisin kudontatuoliin!