Ei täällä ole mitään vielä valmistunut. Mutta en myöskään lue itseäni niihin ihmisiin jotka vaan aloittavat ja harvoin saavat mitään valmiiksi ;-) Nyt vaan sattuu olemaan monta rautaa tulessa ja järisyttävän ihana paketti Cucumberpatchistä ei auttanut yhtään asiaa.

943198.jpg

Tässä on pikavauhtia tulossa February Baby Sweater veljentytölle. Alussa oli hieman säätämistä kun ohjeessa ei ole langan tiheyttä ollenkaan mainittu, siinä vaan sanotaan, että: "babies come in various sizes". Jaahas. No, sitten piti säätää ja mallata ja kokeilla jonka jälkeen lanka otti ja loppui, mutta onneksi sain sitä ystävälliseltä kanssaneulojalta, Goldenilta! Kiitos vielä langoista!

943200.jpg

Aloitin eilen jo toiset Saartjen vauvatöppöset, koska vauvoja pullahtelee ulos minkä kerkeää. Ihan samanlaiset kuin edellisetkin, joten ei nyt kuvaa. Ylläolevassa kuvassa on valmistumassa toooodella hitaasti Ric Rac-pipo Rowanin 34:sta. Todella hidasta siksi, että siinä tehdään noita twistejä eikä meikä niistä ihan kauheasti perusta. Kauhean vaikeata työntää paksua ja tylppää puikkoa langan alle. Hmmmjaaa, no, te tiedätte...

Ja vielä suru-uutisia. Näitä ihanaisia Jitterbug-sukkia en ehtinyt käyttää kuin vajaan kuukauden päivät kun ne jo reikääntyivät pohjasta! Todellakin surunpäivät, koska lanka on kaunista, pehmeää ja lämmintä, mutta ilmeisesti jalkani tarvitsevat akryyliakin sukkiin, muuten niiden käy kalpaten. Nyyh.