No heipä hei! Sain idean tuossa pari viikkoa sitten. Haluaisin ommella itselleni sellaisen mekon, jota en ole kaupoista koko kesän etsittyäni löytänyt. Siinä pitäisi olla rypytetty kaula-aukko, hihansuut ja rintojen alla pitäisi myös olla rypytys ja helma levenisi alaspäin. No, sain ompelevalta ystävältä paritkin kaavat ja tukun virtuaalitukea ja ohjeita, mutta en uskaltanut uhrata mekkokangastani heti, vaan päätin ommella parit koekappaleet ensin. Pienet mekot, jotta ei menisi paljoa kangasta hukkaan, mikäli menisi kaikki pieleen, syteen ja saveen. Here goes:

Dress 1

Joku vanha Ottobre se oli, josta löysin mekon, jossa oli kolme vaihtoehtoa, tein niistä kaksi. Alla lisää kuvia:

Dress 1

Ja sitten se toinen mekko:

Dress 2

Dress 2

Kaula-aukossa on vaaleassa mekossa vaaleaa organzaa ja kukkamekossa on mustaa silkkinauhaa. Ihqua, että minulla on pieni veljentyttö, jolle tehdä suloisia juttuja! Alla vielä kuva pikkuveljestä tytön päällä. Vähän liian suuri, mutta tyttö ihastui takkiin!

Pikkuveli

Ja hei, tänä kesänä meillä on tehty muitakin käsitöitä! Mies rakensi lapsille takapihallemme skeittirampin! Maalasimme sen taloon sopivaksi ja se on mielestämme oikein hieno! Naapuruston pojat ovat viihtyneet takapihallamme rakennelman valmistuttua aika hyvin ;-)

Mini ramp

Ja tässä 9-vuotiaan kuopuksen tyylinäyte!


Skater

Nyt kutasen tuosta äidilleni huivin loppuun, että saa taas jotain neuletta valmiiksi pitkästä aikaa! Ja sitten ompelen itselleni mekon, helteitä ainakin riittää, nautitaan!