Hyvää tätä vuotta kaikki! Joulu tuli ja meni ja minä lahjoin kyllä läheisiäni käsin tehdyillä lahjoilla, mutta en muistanut ottaa niistä kuvia! Aargh!

Me päätimme muutaman neulovan ystävän kanssa lahjoa toisiamme käsitöillä, koska kuulumme siihen sakkiin, jotka antavat käsintehtyjä lahjoja, mutta harvoin saamme niitä itse, koska "no, sähän osaat itsekin" tai jotain muuta yhtä säälittävää.

Näiden sukkien piti olla yllätys, mutta olen niin kovin huono pitämään salaisuuksia ja yllättämään, joten here goes. Hyvää joulua Piikkari!!!

 

Malli: Tiit's socks Nancy Bushin kirjasta Folk knitting in Estonia

Langat: Auracania Ranco turkoosi (tuttu näistä sukista) ja UK Alpaca Sock yarn Mustard (tuttu näistä sukista)

Puikot: 2,5mm

Olisin halunnut pitää nämä itse ja mieskin näitä himoitsi, mutta ne matkaavat nyt Piikkarin talouteen lämmittämään hänen jalkojaan. Sielläkin on kuulemma kylmät lattiat. Ja sitten sen toisen joululahjan kimppuun. Outi, en ole unohtanut sua!

Pitää tässä samalla blogata toinenkin valmistunut. Tämä on kyllä valmistunut jo joskus ööö... marras... tai joulukuussa. Mutta on tosi lämmin ja ihana! Lempiväri!

Malli: Bloom (ravelry-linkki)

Lanka: Novitan Tempo

Puikot: 5 tai 5,5mm

Malli miellyttää itseäni ihan kauheasti! Ihan kuin olisi iso kukka päässä kokoajan ;-) Tuo reunus on tosi lämmin, näillä keleillä onkin hyvä pitää paksua pipoa päässä! Ja hei, vaikka kuvassa yritänkin hymyillä, niin täällä ei paljoa hymyilytä... Selkäpotilaana olen kotona ja huomenaamuna menen akupiikeille. Toivottavasti auttaa, sillä tämä on karmeaa! Istua ei voi, ei varsinkaan laittaa sukkia tai kenkiä seisaaltaan jalkoihin. Auts! Onneksi ikkunasta avautuu oikea winter wonderland, paljon lunta, auringonpaiste ja paljon pakkasta! Need I say more, olen talvi-ihminen! 

Tässä vielä kukkakruununi:

Kirpeitä pakkaspäiviä kaikille! Nauttikaa villasta ja ulkoilkaa!