Sarita unohtui nurkkaan kun näin ihanan mohairhattaran! Oli pakko syöksyä kaivelemaan lankalipastoa. Ja sieltä löytyikin jotain ihan passelia! Tosin siis tästä ei tule hattaramainen, ei vaaleanpunainen eikä edes sama malli kuin hattarassa. Mutta sentään mohairkietaisu! Tässä pieni maistiainen sunnuntaiaamun ratoksi:

852360.jpg

Olenkin päättänyt, että sitten kun Sarita joskus valmistuu (toivottavasti pian), niin aion aloittaa muutamankin vauvan-/lastenneuleen. Veljelleni syntyy vauva syyskuussa ja haluaisin tehdä tämän ihanan takin! Ohje on ja lankakin ehkä, mutta Sarita stressaa, äitini kyselee sitä aina välillä ja ehdotti jo, että mitäs jos hän saisikin sen sitten joululahjaksi? Pelkää varmaan, ettei tule ikinä valmista...

Uusi IK kolahti postilaatikkoon täälläkin, mutta en löytänyt siitä mitään ihan iik-ihanaa. Pienoinen pettymys, odotin jotenkin niin sitä Eunnyn panosta. No, olihan siinä se ihana Eunnyn takki, mutta se on varmaan meikäläiselle liian vaativa. Ei ole minusta noihin yhden silmukan kiertoihin, ei.

Näiden sukkien ohjetta odotellessa... Tämäkin olisi ihana peitto, eikös vaan!? Kuinka joku osaa aina valita kauniit langat ja hienostuneet projektit. Joillain vaan on silmää.

Ravelryyn kutsuakin saa näköjään odotella...

  • You signed up on July 23, 2007
  • You are #19962 on the list.
  • 9573 people are ahead of you in line.
  • 8756 people are behind you in line.
  • 35% of the list has been invited so far