Ystävättärelleni ja veljelleni syntyy tyttövauvat syyskuussa, niinpä ajattelin aloittaa jo nyt vauvaneuleiden tehtailemisen. Ja hei, mitä vaan pakoillakseni Saritaa, joka ei edelleenkään edisty (eikä varsinkaan, jos sitä ei kudo ollenkaan...).

772283.jpg

Malli: Saartje's bootees, jonka löysin Brooklyntweedin kautta

Lanka: Fleece artistin Merino 2/6, väri Brick

Puikot: 2,5 mm

Koukku: 3 mm

772314.jpg

Malli oli tosi helppo ja nopea, ei näissä kauaa nokka tuhissut. Ekat vauvatöppöseni! Olen aina tehnyt vaan vauvoille villasukkia ja ovathan ne käytännöllisempiä, mutta teki nyt mieli söpöstellä vähän. Ja söpösethän nämä ovatkin! Pehmoiset ja ihanan väriset edelleen. Ja tätä lankaa riittää... Varmaan kyllästymiseen saakka. Mutta vielä ei ole sen aika. Eli lisää puikoille!

772320.jpg

Napit ovat Tampereelta. Koskikeskuksen käsityöliikkeestä. Pääsin siis vihdoin sinnekin, kun siitä on tamperelaisissa blogeissa niin paljon puhuttu. Ihme kyllä lankaa en ostanut ollenkaan, nappeja vaan. Niitä on niin vaikea Helsingistä/Espoosta ostaa.

Ja nyt takas kudontatuoliin, venäytin eilen nilkkani metsässä maastopyöräillessäni ja se on kävelykelvoton, joten minulla on nyt hyvä syy olla vaan.