Terveisiä Vuokatista! Mahtavat maastopyöräilymaisemat ovat vieläkin piirtyneinä verkkokalvoilleni. Sinne on päästänä uudestaan, ehdottomasti. Viimeistään ensi kesänä.

Sain kudonta-aikaa mennen tullen ihan kiitettävästi, mitä nukkumiseltani pystyin kutomaan ja sainkin näitä polvisukkia edistettyä ihan hyvin. Lauantaina ja sunnuntaina katsoin 4 vuokraleffaa ja kudoin nämä loppuun samalla. Päättelin langat tänä aamuna ennen Korkeasaaren keikkaa, ja aurinko paistoi ihanasti. Nyt sitten kotiuduttuamme ja hovikuvaajankin ollessa kotona on juuri satanut vettä ja valoa ei ole nimeksikään. Suomen kesä indiid. Mutta vaikka ilmaa ei voi hehkuttaa niin sukkia voi!

761257.jpg

Lanka: Fleece Artist Merino 2/6 väri: Brick

Puikot: 2,5mm pyöröt ja kärjissä 2,5mm sukkikset

Malli: Oma, kantapää kirjasta katsottuna

761266.jpg

Kantapään kopioin Favorite Socks-kirjan Embossed leaves sockseista. Aivan loistava kantapää! En ole ennen tehnytkään noin, että kantalapun molemmissa päissä kudotaan ainaoikeata, jolloin reikiä ei synny juuri ollenkaan. Aion jatkaa samalla mallilla seuraavissakin sukissa.

761263.jpg

Näissä kelpaa kylminä talvi-iltoin....eiku siis viileinä kesäpäivinä oleskella!

761272.jpg

Langasta ei voi sanoa kuin kaikkea hyvää. Ihanan pehmoista, hyvät kierteet (heh) ja kauniin väristä. Seassa tummempaa ja vaaleampaa punaista ja aika hailakan vaaleankin sävyä. Silti ei mitään pätkävärjättyä. Itseasiassa tilasin tätä jo kerän lisää ihan ameriikanmaalta, että saan muutaman vauvanmyssyn tehtyä syyskuussa syntyville tyttövauvoille. Eli tätä tulee näkymään täällä vielä lisää!

761269.jpg

Tämän verran kahdesta 100g vyyhdistä jäi jäljelle.

Huomenna hypätään taas autoon ja ajetaan Tampereelle ja Särkänniemeen ilottelemaan! Sadetta luvassa, mutta meillä on sadevarustus kunnossa! Illalla uidaan hotellissa ja sitten syödään kunnolla ison sukulaisporukan kanssa.