Se valmistui ajoissa!

701869.jpg

Onnenlehti valmistui. Oli ihana malli, opin ohjeen melkein ulkoa, mutta en ihan. Toisinsanoen, joka rivillä piti kyllä katsoa ohjetta alussa, mutta sitten sujui kuin rasvattu. Kiitos Mielitylle ihanasta huiviohjeesta!

701874.jpg

Malli: Onnenlehti Viiniä ja villasukkia blogista

Lanka: Gedifra Easy Soft (48% mohairia, 42% polyamidia, 10% kashmiria), menekki vähän yli 2 kerää eli n. 60g.

Puikot: 4mm Addipyöröt

701876.jpg

Huivi on ihanan kevyt, mutta jos olisin tajunnut kuinka paljon tuollaisesta mohairlangasta lähtee puuvillaiseen tummanruskeaan mattakankaaseen karvoja, niin.... No, mitään en kadu, ihana huivi ja tulee taatusti muuhunkin käyttöön kuin vaan yksiin häihin!

701877.jpg

Huivi keinuu meidän kuistilla uudella pihakeinullamme. Älkää katsoko virhekohtia, niitä riittää. Mohairia on aivan kertakaikkisen mahdotonta purkaa! Onneksi tämä tyttö ei ole turhan tarkka...

701878.jpg

Tässä vielä yksi kuva päättömästä hirvestä.

Häät olivat muuten todella ihanat. Serkkutyttö oli mielettömän kaunis, sulhanen mielettömän komea, ruoat olivat sanoinkuvaamattoman hyvät ja suussasulavat ja tanssit olivat vanhassa kanalassa ;-) Lapsillakin oli hauskaa, viilettivät pitkin maalaismaisemaa serkkujensa kanssa, ottivat kuulemma sammalkylpyjä ja erästä pisti ampiainenkin. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin. Aloitin eilen uusia sukkia.