Joopa joo. Oli sitten lopulta pakko myöntää, ettei osannutkaan. Ostin ohjeen German stockingseja varten Cookie A:lta. Kudoin ensin resorin, sitten sileätä ja kun kuvion piti alkaa, meni sormi suuhun. Pidin taukoa, yritin uudestaan, sormi meni edelleen suuhun. Nojoo, sen aiheutti ehkä se, että minulla oli ihan oma määräni silmukoita aloituksessa ja sitten kun piti aloittaa, en tiennyt mihin ihmeen kohtaan olisin sijoittanut kuvion. Voi itkujen itku!

Sitten reipastuin. Tölväsin sen kuvion ihan summamutikassa aikalailla sukan sivuun ja kun olin tehnyt kuviota 7 riviä, se näytti erittäin rumalta ja muotopuolelta ja kaapelien vääntäminen oli erittäin hidasta, joten purin sen kuvion alkuun asti ja nyt teen sitten ihan sileää sukkaa omasta päästä sovitellen sukkaa aina silloin tällöin. Hmpf!!! Luovutin.

741823.jpg

Lanka on ainakin ihanaa, Fleece Artistin Merinosukkalankaa. Puikot ovat 2,5mm pyöröt.

741831.jpg

Terveisiä sekä Suomen että Espanjan alennusmyynneistä. Kenkiä tietysti! Ostin minä aika monet farkutkin. Espanjassa saa ihanan pitkiä farkkuja, mikä on tosi outoa, sillä ei ne espanjalaiset kauhean pitkiä kyllä ole. Mies raahasi matkalaukussaan kokonaisen sianpotkan. Iberialaista sikaa, jota on syötetty kastanjilla. Minä vaan pyörittelen päätäni...

Teimme pääkallopaikaltamme aurinkorannikolta parin päivän reissun Cadiziin ja Jereziin. Sherryä nääs. Kävimme bodegassa tutustumassa sherryn tekoon ja katsomassa tanssivia andalucialaisia hevosia. Molemmat hienoja.

Tässä olemme matkalla Cadiziin, Tarifan tuulisella rannalla. Ihanan puhdas valkoinen hiekka.

741847.jpg

Ja kuva Bodegan sisältä. Tynnyrit olivat tosi hienoja.

741863.jpg

Kuulemma pölyjä bodegan tässä huoneessa ei saa pyyhkiä.

741905.jpg

Huomenna teemme pitkän automatkan, 7h autossa, joten kutomisaikaa riittänee. En valita!