Kyllä uusi neulekirja on aina uusi neulekirja. Sain tänään kaksi uutta kirjaa. Ja vaikka olen vatsapöpön riuduttamana sohvalla, pystyn onneksi hihkumaan onnesta ja ihailemaan ihania neuleita! IK:n Favorite Socks (niinkuin jo aika monella muullakin, mutta pakkohan tuo oli saada omaankin neulekirjastoon) ja Glampyren Fitted Knits. Ja tuo Fitted Knits se vasta onkin! Se vaan on! Olen niin tyytyväinen, että ostin sen! Ihania neuleita, yksityiskohtia ja jotain erikoisuuksia melkein joka neule täynnä!

662529.jpg

Tässä muutama suosikki kirjan sivuilta. Tämä on ihana, kaunis neule, nuo sivunapit, venepääntie ja olkapääaukko ovat niin hienot, puhumattakaan tuosta keskiosan yksityiskohdasta. Oi!

662531.jpg

Tämä on aika samanoloinen, mutta hieno myös. Ihanat nuo levenevät hihat.

662533.jpg

Hauska! Hauskat napitkin! Ja tuo väri! Vaikka en keltaisen ystävä yleensä olekaan, mutta ihanan kesäistä.

662536.jpg

Mohairista tehty kevyt kaunokainen *penkoo jo mohairlaatikkoaan*

662537.jpg

Tämä nyt on muuten aika basic, mutta tuossa vasemmanpuoleisessa kuvassa näkyy hieno selän kavennus. Tää tykkää!

662543.jpg

Pudotetuilla silmukoilla taiteiltu hihaton toppi.

662546.jpg

Ja sokerina pohjalla suurin suosikki! Ihana ihana ihana! Jopa värikin on ihana, vaikkei olekaan marsvininvihreää!

662547.jpg

Yritän kuitenkin palauttaa zenmäisen rauhallisuuteni, koska Sarita on vieläkin kesken ja se on saatava valmiiksi, äitini kyselee jo. Valmiina nyt takakappale ja molemmat etukappaleet. Työn alla on alareunus. Sitten vielä hihat ja se suurin työ, kokoaminen. Zen!

662548.jpg

Olen kehitellyt loistavan tavan työskennellä! Sakset ovat lähellä ja lankakerät ovat sohvantyynyjen päällä järjestyksessä. Siitä vaan sitten napsimaan aina seuraava väri ja saksilla poikki. Täällä on aika kylmä, eikä takkaankaan voi laittaa tulta, koska savupiippuun on pesän tehnyt (tai muuten vaan majailee siellä) lehtopöllö! Olemme antaneet lemmikillemme nimeksi Magnus Uggla ;-) Lapsetkin ovat ihan innoissaan, puhumattakaan meistä aikuisista. No, nyt villasukat jalkaan ja sohvalle makoilemaan.