Serkun häät ovat ensi viikon lauantaina. Onhan se ollut kokoajan tiedossa, mutta aloitin nyt kuitenkin maanantaina huivia häämekon seuraksi. Aika vähän jää aikaa kutoa, koska olin kaksi päivää tällä viikolla Levillä juhannussimulaattorissa:

679890.jpg

Meidät toivotti tervetulleeksi aito lapinmies. Sitten syötiin:

679893.jpg

Ja juotiin:

679892.jpg

Jääbaarin jäät oli nostettu Ounasjärvestä talvella ja laitettu säilöön ihan tätä varten. Aika hieno!

679897.jpg

Kaikenlaista oheistoimintaa oli myös. Ennustajaeukkoja, lapin kastetta, päreen maalausta, suopunginheittoa ja tässä teemme porukalla omia kaulakoruja, keskiyön auringon merkkiä tässä polttamassa juuri:

679899.jpg

Olihan siellä kokkokin, joka sytytettiin keskiyöllä auringon paistaessa. Etelän tyttö ei ollut ikinä nähnyt keskiyön aurinkoa, vaikka onhan täällä etelässäkin valoisaa kesällä, mutta että se aurinko siis todella paistaa koko yön! Vau! Kokon sytytystä säesti Hemma Beastin laulama Finlandia hymni. Kyyneleet silmissä kuuntelin. Taisi tehdä ulkomaisiin vieraisiin aikamoisen vaikutuksen koko juhla.

679902.jpg

Yöllä esiintyi vielä Kwan. Kyllä on aikamoinen lavasäteily sekä Marikolla että Tidjanilla

679904.jpg

Ja siis tässä se Onnenlehti. Hienohan siitä tulis jos sitä saisi joskus kutoa, mutta kun tässä talon-, lasten- ja työnhoitamisessa menee niin paljon ihmisen ajasta. Murrrr!

Hyvää juhannusta!

679926.jpg