Valmistuivathan ne sitten sunnuntaina, kun sain ensimmäisen vapaapäiväni koko viikolla. Käytin sitten koko päivän kutomiseen, fillarointiin ja lasten kanssa oleiluun. Mahtavaa! Ja sitten ne Log Cabinitkin valmistuivat. Samalla sekunnilla päätin, että en kauheasti haluaisi enää Nallea kutoa. Se narskuu ikävästi ja on tosi paksua. Tai siis paksua ja paksua, mutta verrattuna Regia Silkiin ja Knitpicksin sukkalankaan, tuntui tosi paksulta. Päätin siis panostaa sukkalankoihin tästedes.

574629.jpg

Malli: Log Cabin Socks, Holiday Knits-kirjasta

Lanka: Nalle (olen varmaan muuten ostanut tämän langan siksi, kun se on vihreää, eikös se ole ihan järkeenkäypä selitys?)

Puikot: 3,5mm sukkapuikot

Nämä sukat menivät siis esikoiselle, joka älysi olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Minulle nuo eivät mahtuneet, vaikka tein sillä miehen ohjeella, eli 56 silmukkaa. Ihan kiva malli ja ohje kuitenkin. Vähän alkoi palmikot jo turruttaa loppumetreillä, mutta hyvin jaksoi!

574630.jpg

Sukan alut ovat taas puikoilla. Koskahan äitini saa sen Saritan? Tai oikeammin, koskahan minä IKINÄ jaksan sen kutoa loppuun. On kyllä työläin ikinä aloittamani neule. Ja se on pakko myös saada loppuun koska äiti sen haluaa ja maksoi itse langat, jotka olivat turkasen kalliitkin. Uuugh! Jos yhdet sukat vielä ja sitten!