Tuosta Tellun arpajaisissa voittamastani langasta kudoin viime viikolla Ellenin sukat Nancy Bushin kirjasta. Todella helppo malli, mutta ei liian helppo, että olisi kyllästynyt. Ei edes tullut toisen sukan syndroomaa.

522627.jpg

Malli: Ellen's stockings Nancy Bushin kirjasta Folk Knitting in Estonia

Lanka: Regia Silk vitivalkoinen (ihana lanka!)

Puikot: 2mm

522636.jpg

Ribbi sukan takaosassa on kaunis, ei mikään 2o2n, vaikka ei siinäkään mitään vikaa ole, olen sen verran uusi näiden pitsisukkien kutojana, että ihastelua riittää. Koittakaa kestää. Kantapää oli se tavallinen. Puikot olisivat voineet olla hieman pienemmät, vaikkapa 1,75mm, jolloin sukat olisivat olleet napakammat. Hyvin nämäkin pysyvät jalassa.

522643.jpg

Aurinkoakin riitti, vaikka tulin kotiin klo 18! Ihanaa, kesä tulossa. Tosin villasukille taitaa riittää vielä käyttöpäiviä, kun torstaina pitäisi sataa lunta.

522650.jpg

Huomaan nyt, että minusta ei ole isojen projektien naiseksi. Minulle kelpaavat nämä pienemmät, jotka valmistuvat suht nopeasti eivätkä jää marinoitumaan vuosiksi kaappeihin. No, onnistuu se sukkien marinoiminen minultakin, siitä lisää kohtapuoliin. Nyt kudontatuoliin ja katsomaan viikon loman aikana kovotettuja ohjelmia! Ainiin, onnistuin näkemään vahingossa sekä Greyn Anatomiasta että Lostista spoilerit viime viikolla Ruotsissa. Jukopliut!