Sain ihanalta mieheltäni levylahjan ystävänpäivänä. Olen ihan myyty! Levy on The Soundsin uusin ja sen paras biisi, Painted by Numbers soi tälläkin hetkellä täällä työhuoneessani. Onneksi on oma huone ;-)

Kälyni, joka asuu meidän ihan lähellä, soitti eilen, että postinjakaja oli tullut tiellä vastaan kun käly oli ollut vauvan kanssa vaunukävelyllä. Postimies huikkasi: "Oletko menossa käymään Marsvineilla?! Xxxxkujalla?!" Käly oli hieman ihmettynyt, että mistäs postinjakaja tietää kuka hän on ja että me olemme sukua ;-) Pieni kylä, sen siitä saa. Hassu juttu.

Pieni harmistuskin on postitusrintamalla. Tilasin jo 1.2. yhden paketin, joka oli Cucumberpatchissa jaettu kahteen eri pakettiin. Toinen niistä tuli jo viime perjantaina, toista vaan ei kuulu ja tämä eilinen kälyn nappaama paketti oli jo sellainen, joka on tilattu viime viikonloppuna. Olen ollut kirjeenvaihdossa Cucumberpatchin Janen kanssa, ja hän on kyllä kiitettävän avulias. Toivottavasti saamme langat kotiutettua! Siellä on 10 vyyhtiä violettia Summer tweediä. ;-)