Posti toi viime viikolla uuden Rowanin, eli 41:sen ja sen mukana tilasin myös Kasbahin, jossa oli Dawn. Dawn kolahti minuun kuin tuhat volttia! Ihan Marsvinin näköinen neule! Ja kun Cucculassa oli alessa vaaleaa Summer Tweediä, niin pistin hippulat vinkumaan! Valmiina on jo takakappale. Dawn kutoutuu ihanan nopeasti 5 millin puikoilla.

390035.jpg

Langassa on kauniita hennon vaaleita värejä seassa, vaaleansinistä ja vaaleanlilaa ainakin. Pinta on kaunista ja neule tuntuu hyvälle. Tuoksu on ihanan silkkinen, langassa on 70% silkkiä ja 30% puuvillaa. Olisipa jo kesä, niin saisi vetää Dawnin päälle kun aurinko laskee ja ilma viilenee!

390047.jpg

Äitini kävi kylässä lauantaina ja selaili uusinta Rowania. Tilasi sitten minulta Saritan. Äitini kutoo myös innokkaasti, hänellä on nyt kesken edellisestä Rowanista Wraparoundia itselleen, joten tilaa minulta Saritan koska on itse kiireinen Wraparoundin kanssa! Loogista eikö? No, ei sen puoleen, kyllä minullekin on tulossa jotain ihanaa Piikkarin puikoilta, en malta odottaa! Ja ihan samalla logiikalla ;-)

Ja älkää ymmärtäkö väärin! En haluaisi, että kesä vielä tulisi! Vastahan talvi täällä etelässä alkoi ja varasimme hiihtolomamatkankin! Joten nauttikaamme näistä päivistä, kun saamme pitää ihania pipoja, kaulahuiveja ja villapaitoja, jotka olemme suurella työllä valmiiksi saattaneet!