Kyllä täällä kudotaan, ihan tuulispäänä, mutta kaikki tekeleet ovat nyt niin isoja, ettei ole kuin yksi valmiina sitten viime näkemän. Tein ystävälleni synttärilahjaksi Jatan palmikkopipan. Siitä tuli tosi suloinen ja saajakin tykkäsi!

411696.jpg

Malli: Jatan palmikkopipa

Lanka: Vaaleanpunainen glitter Alfa (ihqu!)

Puikot: 6mm Addi pyöröt ja lopussa Addin 6mm sukkikset

Tänään hain postista äitini Rowan-takkia varten langat. Ooh, mitä värejä ja se silkin tuoksu. Voiko lankojen kanssa mennä nukkumaan? ;-)

411712.jpg

Keskeneräisistä: Dawn on ihan vaiheessa, valmiina takakappale ja hihat ovat puolivälissä (teen niitä samanaikaisesti). Zetor on myös vaiheessa, mutta aika loppuvaiheessa, teen varmaan vielä yhden mallikerran ennen reunusta.

Nämä huovutettavat lapaset aloitin torstai-iltana, kiva välityö! Lanka on Knitpicksin Wool of the Andes, joka on todella pehmoista, vaikka onkin 100% villaa (noh, tosin 100% perulaista villaa, onkohan lampaat sielläpäin mualimmaa pehmoisempia?). Tänäiltana lykkään ne koneeseen pyörimään, varovaisesti ensin, koska en ole koskaan tätä lankaa huovuttanut, enkä tiedä paljonko se kutistuu. Tuo ruskea kaipasi jotain kirkasta väriä vierelleen, joten tein tehostevärinä limen vihreästä vähän kuviota ja pääkallot. Saapi nähdä tuleeko hyvät vai ihan sudet. Kelpaavat kuulemma esikoispojalleni, vaikka olisivat kuinka huonot ;-)

411710.jpg