Pääsky valmistui viime torstai-iltana ja sain sen pingotukseen yöksi juuri ajoissa, perjantaina lähdimme tyttöjen kanssa ruotsinristeilylle ja huivi oli siellä mukana. Kovassa menossa siis testattu ;D Kutimia en laivalle ottanut mukaan. Löhösimme la-iltapäivänä Siljan kauneushoitolassa hoidoissa ja aamupäivä meni shopatessa Tukholman alennusmyynneissä. Langat eivät tulleet edes mieleen ;-)

362139.jpg

Malli:  IK, Swallowtail shawl, ohjeen mukainen koko

Lanka: Dropsin Alpaca petroolinsininen, melkein 2 kerää

Puikot: 4mm Addi-pyöröt

Malli oli minulle jotensakin vaikea. Alku helppo, mutta en tiedä mitä tapahtui aina kun siirryin yhdestä mallikuviosta toiseen, silmukat eivät ikinä täsmänneet ekalla rivillä ja hermot olivat aika tiukilla. Niinpä tämä neule on maannut jo aika monta kuukautta lipaston laatikossa. Nyt sitten poimin neuleen käsiini ja rykäisin sen loppuun sisulla. Ja helpotti! Ihana huivi, ja ihanan pehmoinen ja sopii täydellisesti mustan takin kanssa.

Muutaman olen jo ehtinyt tässä aloitellakin:

362153.jpg

Eilen illalla aloitin Tilda-vanttuut, ohje on Nurin Kurin-blogista. I-ha-nat tulee! Lankana Knitpicksin sukkalankaa viininpunaisena ja vaaleanruskeana. Lankaa jää vielä viininpunaiseen huiviin lapasille kaveriksi.

362157.jpg

Reikähuivi Colinetten mohairista. Messulanka Tampereelta vihdoin puikoilla! Aika karvaista ;-)

362160.jpg

Ja vielä tämä. Zetor-huivi Jatan blogista, Rowanspun 4-plysta. Kiva ohje ja ihana kevyt lanka! Hauskaa viikonloppua. Täällä tuskin kauheasti kudotaan, lunta on nyt täällä etelässäkin ja me lähdemme skimbaamaan. Pertsaladullekin tekisi mieli, katsotaan ehditäänkö. Veljentytön synttärit ovat sunnuntaina, jännittää kelpaako Noro-mekko...