Veljeni tytär täyttää tämän kuun lopussa jo vuoden! Vastahan se syntyi! Kudoin veljentyttärelle, silloin syntymättömälle vauvalle, vaaleanpunaisia myssyjä vuosi sitten ja harjoittelin palmikoita ekaa kertaa. Joten jatkoin nyt sitten palmikkojen saralla taas. Silmiini sattui monen mutkan kautta tällainen mekko  (skrollaa sivua alas). Sehän oli pakko saada puikoille ja kävikin niin hyvin, että tekijä myy mallejaan ja ystävälläni Outilla on PayPal *kolkkoa naurua*

Lankaakin mietin hetken. Noron Silk Garden on marinoitunut lipastossa jo melkein vuoden, tilasin sitä Englannista Klaralundia varten, mutta en ikinä tehnyt sitä, koska Piikkari varoitteli, että malli ei ole istuva, kiitos Piikkari siitä! Mutta niin, lähinnä mietin sitä, että olisiko lanka liian "ryijy" tyylikkäälle vauvalle ;D Silkinkiilto silmissä kuitenkin aloitin työn alkuviikosta, enkä ole voinut lopettaa sen jälkeen! Mekosta tuli kaunis!

330257.jpg

Malli: Knitspotin Annelta

Lanka: Noro Silk Garden, väri 84, tasan 150g

Puikot: 5mm pyöröt, resoreissa 3,5mm sukkapuikot

330260.jpg

Tässä vähän värikylläisyyttä. Hienointa tässä Silk Gardenissa oli se, että vaikka kerällä näyttää olevan vain paria sävyä väriä, niin tekeleeseen tulee sitten monta eri väriä raitaa ja vielä tuollalailla hienosti liukumalla. Ooh!

330263.jpg

Malli oli todella helppo, nyt vaan toivotaan, että mekko on sopiva ja mieluinen pikkuiselle ihanalle veljentyttärelle!