Onko minulla ikinä ollut sellaista tilannetta, että saan kaksi (2!) uutta valmiiksi samana aamuna!? Ei koskaan! Siis ainakaan mitään pipoa isompaa. Otetaan ensin käsittelyyn Rowanin Bloom.

Olin kyllä lukenut muutamastakin blogista, että Bloomissa on oudot hartialiehukkeet. Mutta uskoinko? No en tietenkään, vaan porskutin vaan menemään ja kun olin koonnut sliparin, huomasin saman itsekin. Ihan kauhean näköiset suoraan sanoen! No, ei muuta kun neula ja lankaa ja ompelin ne liehukkeet alle kiinni. Slipari on aika eri näköinen hartioista, eikä kauhean siisti edes, mutta kyllä tätä kehtaa silti käyttää! Ja siis siitä olen ylpeä, etten heittänyt tätä lipaston laatikkoon, vaan otin konsultaatiopuhelun ja tein tämän loppuun.

343096.jpg

Malli: Rowanin Bloom

Lanka: Rowanin Felted tweed (ihana ihana lanka ja tätä jäi melkein kerä yli, joten saan rannekkeet tai pipon!) vähän yli 4 kerää

Puikot: 3,5mm Addi-pyöröt

343101.jpg

Kiinnitin kukan slipariin langoilla, joten sen saa myös pois jos haluaa. Ohjeessa oli niin omituisesti ja käsittämättömästi selitetty kukan teko, että eihän siitä saa kukaan virkkaustaidoton selvää, joten tein tämän osaamani kukan vaaleanvihreillä helmillä. Lanka on jotain alennusmohairia Menitasta.

343111.jpg

Mohairista pääsemmekin tähän wrappiin. Löysin sen aamulla lankalipastostani, kun etsin tuohon sliparin kukkaan mohairia. Kudoin tämän vuosi sitten syksyllä ja heitin sen lipastoon, koska tästä piti tulla väljä poncho, mutta siitä tulikin kireä. Enhän minä sitä silloin tajunnut, että tämä olisi oiva wrappina!!! Joten kursin vain yhden sivusauman kokoon ja voila! You have a wrap! Tämä on muistaakseni tehty omasta päästä viuhtoen (joten onko se mikään ihme, että siitä ei tullutkaan ponchoa ;D) valkoisella ja vaaleanruskealla mohairilla muistaakseni joillain isoilla puikoilla. Ah, miten epämääräistä, mutta tykkään tästäkin tosi paljon, nytkin on päällä! Ja slipari pääsee huomenna töihin!