Nuo hahtuvalapaset olivat kyllä kauniita ihan sellaisenaan, mutta teki mieli kokeilla vähän neulahuovutusta. Joten lapaset saivat uuden ilmeen neulalla ja hahtuvalla. Saas nähdä mitä lasten opet tykkäävät näistä:

296276.jpg

Yllä on se liila pari, väriä en saa millään näihin kuviin sellaiseksi kuin se oikeasti on ja huomenna on esikoisen ekaluokan pikkujoulut, joissa nämä annetaan opelle. Ihana ope onkin, niin niin kärsivällinen niiden pienten kanssa ja aina niin innostava ja innostunut.

Alla on kuopuksen open vaaleanpunainen lapanen, toiseen pitää vielä huovuttaa kuvio. Lapasen alla on veljentyttären kissapipo, joka sai myös kiekuroita. Inspiraatiosta kiitokset menevät Ilulle. Kirjonta on sitten asia erikseen, siihen pitää paneutua ihan kunnolla joulun jälkeen. Niinkuin tietysti aika moneen muuhunkin asiaan... Swallowtailkin tuolla vaatekaapissa odottaa parempaa aikaa.

296278.jpg

Ja nyt nukkumaan, vaikka tekisikin mieli jäädä vielä kutomaan nojatuoliin. Tänään vaan meinasin nukahtaa istualtani paltzuun *noloa*. Ulkona (täällä Espoossa) on ihan kauhea myrsky. Tuulee niin, että puita varmasti kaatuilee.

Enää 12 yötä jouluun! Ihanaa!