Valokuvaaminen näillä leveysasteilla on aika haastavaa. Värit eivät näytä oikeilta salamalla, eikä oikein ilmankaan salamaa. Ei oikein tekisi mieli edes rapsata tekeleistään, kun kuvat ovat ihan kökköjä. Kadehdin ulkomaan bloggaajia, kuvat ovat niin kauniita kunnon valossa.

Noh, tässä nyt kuitenkin Glitter-Alfasta helmineulepipo ystävälle. Lisäsin pipoon vielä vaaleanpunaisen perhoskorun, joka oli aika bling. Kavennuksia en millään saanut näkymättömiksi ja näkyvät siis pipossa ihan ihme nyppyinä. Oisko vinkkejä siisteihin helmineulekavennuksiin? Ja onkohan mun nenä oikeassakin elämässä noin huge...Kääk!

284496.jpg

Tein hujauksessa myös kuopuksen hoitotädille Teddypipon. Uusimmassa Novitassa oli malli nro 31, jonka ajattelin sopivan hyvin. Malli oli helppo ja hauska ja Teddya on aina hauska kutoa. Tupsun jätin pois. Kuopuksen hoitotäti pukeutuu melkein aina punaiseen, joten:

284507.jpg:

Ja vielä yksi. Esikoinen toivoi mummolta futisvillistä. Ja sai. Malli oli muistaakseni jossain Modassa joskus. Anteeksi epämääräisyys, kiire laittamaan poikasia nukkumaan jotta pääsen kutomaan. Heh.

284513.jpg