Kudoin elämäni ensimmäisen hahtuvalapaset. Ihanaa hommaa! Ekat oli siitä samasta vaaleanpunaisesta kerästä, josta tein vauvan kissapipon ja lankaa ei jäänyt yhtään jäljelle! Tokat, tummanliilat olivat uudesta kerästä, jonka ostin Itiksen Lankavakasta, virolaista hahtuvaa. Kädet ovat ainakin hyvin rasvattu virolaisen hahtuvan jäljiltä ;D Ohje on Ziinalta, tosin vaaleanpunaisiin taiteilin peukkukiilan, liiloihin en enää vaivautunut, varsinkin kun se ei ollut kauhean edustava.

292792.jpg

Viime jouluna virkkasin äidilleni turkoosikirjavasta Teddystä pipon. Äiti on pitänyt pipoa tosi paljon ja toivoi sen seuraksi silloin jo heti kaulaliinaa, mutta tuo väri on taidettu lopettaa. Noh, viime sunnuntaina sitä oli alennuslaarissa Itiksen Citymarketissa! Niin oli tarkoitettu ja eilen katsoin digiboksilta Lostia, odotin tumppujen huopumista ja virkkasin tämän valmiiksi. Ohje on uusimmassa Novitan lehdessä ja on to-del-la helppo. Aloitin tänään jo itsellenikin tuota samaa huivia tummanruskeasta Teddystä. (vinkki itselle: älä laita virolaista hahtuvaa 60 pesuun, se huopuu lasten kokoon saakka, saa venytellä aika reilulla kädellä jos haluaa siitä naisen koon ;D)

292796.jpg

Enää yhdet tossukat ja yhden pipon puoliväliin purkaminen ja kavennukset uudestaan sekä vauvakietsun kokoaminen jäljellä ennen joulua! Mielettömän hyvä tilanne!