Minulla on ollut Wrap Style-kirja jo pitkään, yli vuoden. Olen siitä kokoajan ihaillut ja kuolannut Shetland Trianglea, mutta en ole uskaltanut sitä aloittaa, olen jotenkin pelännyt pitsiä. Siis pelännyt pitsiä! Ja nyt sitten kun vähän aikaa sitten aloitin Shettiksen, pelkoni ei osoittautunut turhaksi. Käytin lankana Dropsin alpakkaa. Aloitin, tein virheitä, purin. Aloitin, tein virheitä, purin. Sama toistui 6 (kuusi!) kertaa. Tuskailin, valitin neuloville ystävilleni ja perkuloin. Ei tämän näin pitänyt mennä. Ja miten langankierto ja 2 oikein yhteen muka voisi olla vaikeaa.

No, vaihdoin langan ei niin liukkaaseen Pirkka-lankaan. Lanka on ihana! Ihana! Siinä on hitunen mustaa mukana ja se ei liu'u niin kauheasti, eli täydellinen aloittelijan pitsilanka. Pitsi alkoi onnistua! Enkä tehnyt yhtäkään virhettä koko huivin aikana! Ja ohje on nerokas. Saa tehdä niin monta mallikertaa kuin haluaa ja silti reuna täsmää. Samaa ei voi sanoa Swallowtail Shawlista, joka minulla on nyt puikoilla. No, siitä joku toinen kerta.

248301.jpg

 

Malli: Shetland Triangle Wrap Style-kirjasta

Lanka: Pirkka-lanka

Puikot: Addin metallipyöröt 4mm

248304.jpg

Huivista tuli liian pieni, mutta suloinen se on ja pingotus todella tekee ihmeitä!

248306.jpg

Tässä vielä yksityiskohtaa.

248315.jpg

Ja uusi ihana Kalevalarintakoruni, jonka ostin Huuto.netistä taannoin. Sopii hienosti uuden huivin kanssa. Nyt vaan pakkaseen kävelylle!