Aamu oli aika sumuinen ja pimeä, kun 7.30 starttasin Espoosta. Noukin matkan varrella seuralaisen mukaan ja jatkoimme matkaa Tampereelle. Kudoin matkalla äitini joululahjatoiveen, muffinssipipon valmiiksi. Tässä se matkustaa halki sumun ja sateen Tamperetta kohti:

266005.jpg

Äitini nimittäin näki tämän veljeni vauvalle tekemän pipon viime kesänä ja halusi itselleen saman. No, minähän tein ja hekottelin samalla, mutta siitä tulikin tosi kiva! Esittelin sitä myös messuilla seuraamme liittyineille parille muulle seuralaiselle, toinen heistä on luonut blogini ulkoasun (kiitos tuhannesti O!). Tässä olemme kahvilla OikeinNurin-kahvilassa, josta sai muuten ostaa 8 eurolla kahvin ja hintaan kuului pikkupussukka lankaa, Addin virkkuukoukku ja virkatun kukan ohje. Sain juuri ja juuri seuralaiseni hillittyä, ettei hän rynnännyt ostamaan tuota pakettia, vaikka oli jo kahvinsa ryystänyt ;-) Tässä bostailemme kahvilassa:

266014.jpg

Minä yllä ja seuralaiseni ihanan Enensä kanssa alla:

266015.jpg

 

No sitten itse messuihin. Ne oli ihanat! Ihanat! Siellä oli vaikka mitä, vaikka olihan siellä vaikka mitä, mistä en välittänytkään (kuten vedessä ujuvat kivet :-o), niin ne ihanat olivat juuri tarpeeksi ihania! Autonkin joutui jättämään niin kauas, että olisi melkein voinut Espoosta saakka kävellä Pirkkahalliin. Mutta siis silti messut olivat ihanat! Päällimmäiseksi mieleen jäivät Nurjan ständi, josta ostin ihanaa pumpulilankaa veljenpojan nuttua varten:

266020.jpg

Ostin samalta ständiltä myös jotain täysvillaa, josta tullee pipo itselleni. Oli aika hyvä myyntikikka Anulla, kehui käsilaukkuani ;-) Tuo ihana mohair on www.lankakauppa.com in ständiltä ja siitä tulee heidän antamansa ohjeen mukainen ilmava huivi:

266022.jpg

Seuralainen usutti minut ostamaan tätä ihanaa hattaran väristä hahtuvaa veljentytön kissahattua varten:

266023.jpg

Ja tästä tulee huovutettu hattu esikoiselleni:

266024.jpg

Nämä ostimme seuralaiseni kanssa puoliksi, aiomme oppia neulahuovuttamaan. Ei kai se voi olla vaikeaa, kun kerran lapsosetkin osaavat?!

266025.jpg

Tämän ostin Ilonan ständiltä. Se on ihana ankkamobile, jonka saa velipuoleni vauva huomenna ristiäislahjaksi. Ankka on hiukan väsynyt messuilusta...

266026.jpg

Ja pitihän se hattu vaaleanpunaisesta hattarasta aloittaa jo automatkalla kotiin! Ihanaa lankaa ja mikä väri! Iih ja ooh! Huomaatteko, kuinka seuralaiseni kädet tärisevät jo, kun ei malta odottaa kotiin saakka päästäkseen hiplaamaan lankojaan ja muita tuliaisia?

266031.jpg

Tässähän meinaa ihan "startiitti" vaivata, kun on niin paljon taas ihania lankoja ja ideoita. Taidan palkata itselleni haamukutojan. Tänään tulee Devil's Advocate, hyvää kudontaviihdettä, voi pelottavimmat kohdat skipata keskittymällä neuleeseen.

Niin, kiitos seuralaisille hauskasta päivästä! Oli ihanaa!