Ensin kettupipo. Esikoinen halusi kun näki Rowanspun Aranista tehdyn kanervaisen kissapipon. Ja kun lauantaina synttärikutsuillani kälyni näki vilauksen esikoiseni kettupiposta, hän karjui haluavansa samanlaisen *huoh* Olen kierteessä. Uneksin vain ajasta, jolloin saisin tehdä vain itselleni neuleita. Vai uneksinko? Kuitenkin on ihanaa nähdä saajan tyytyväinen ilme kun neulomus miellyttää. Joten kaipa minä huvikseni näitä sittenkin kyhään.

276679.jpg

Malli: Se sama vanha Miau-hattu Ullasta, paitsi että kudoin pipon 30cm korkeaksi, sopii myös aikuiselle.

Lanka: Joku hahtuva, jonka ostin Tampereen messuilta, ihana punertavanruskea. Ihan kettu.

Puikot: 5mm pyöröt

Muuta. Aikaa meni eilinen päivä ;-)

276718.jpg

Eilinen harmistus. Hulluilta Päiviltä saamani virkkuukoukku meni eilen poikki. Esikoinen asialla. Piti siis piipahtaa taas Menitassa. Juu ei pelkkää virkkuukoukkua voi Menitasta ostaa. Tsih!

Sitten päästään tuohon ketutukseen. Tai oikeastaan ei se kai ketutusta ole, vaan ihmetystä. Olin aamulla Stockalla ja kävin vaklaamassa urheiluosastolla pipoja. Ja mitä silmäni näkivätkään! Palmasta tehtyjä pipoja! Teddystä tehtyjä pipoja! Olisin ottanut kuvan jos olisi ollut kamera mukana. Palma-pipot olivat ihan sileää ja Teddy-pipot oli virkattu ja niissä oli korvaläpät. Nyt sanois Pilli ja Pulla: "Jo juhannuksena me noi jo tiedettiin". Viimeinen kääkähdys tuli, kun katsoin hintalappua. 34,90. Jaah. Lapussa luki hand knitted ja www.villawool.com. Että silleen. Koskas ME pistetään business pystyyn tytöt? 34,90!!!!