Onkohan minulla joku yhden sukan tauti. Yksi on kiva tehdä, mutta kun saa sen valmiiksi, on ihan ylivoimaisen vaikeaa luoda silmukat vielä toiseenkin sukkaan. Mutta pakko se on, Mies odottaa jo innokkaana, tykkäsi tästä ekasta kauheasti päästyään järkytyksensä yli. Järkytys johtui siitä, että odotti näitä sukkia vihreinä (niinkuin ohjeessa oli) ja pidempivartisina ;-) Nämä ovat siis Nancyn kirjasta Gentleman's Shooting Sock. Helppoa kuin heinänteko!

468121.jpg

Ja tässä vielä lähikuva pinnasta.

468121.jpg

Sain tänään postissa ihania silmukkamerkkejä! Ooh ja iih! Kiitos Korulla! Huomatkaa Marsvininvihreä väri, vaikken väritoivomuksia Korullalle edes antanut. Pitää varmaan aloittaa joku neule, jossa tarvitsee näitä.

468123.jpg

Ja vielä: Minulle syntyi 2 päivää sitten veljenpoika. Olen siis jälleen tätiytynyt. Aiemmin tekemäni pikkuiset tekeleet pääsivät sairaalaan lahjaksi ja lisäksi tein vielä tumput samasta langasta. Tumpuistakin tuli tosi söpöt. Koska villavaatteet ovat vielä hieman liian kuumia, tekaisin eilen illalla Lostia katsoessa tällaisen Samoksesta 56 silmukalla ja 4 sukkapuikoilla. Vauvoille on ihanaa kutoa, näissä ei kauaa nokka tuhise!

468124.jpg