Olipas minulla kiva puuvillatakki tulossa, olin jo aika loppusuoralla, enää 1/3 hihaa ja kuvasta päätelleen kaunis kaulus jäljellä. Mutta juu, lankahan loppui kesken. Ja koska lanka oli Novitan Maxia- en edes lähde arvailemaan miltä vuosikymmeneltä- eihän sitä enää saa. Olin ostanut langat keväällä Menitasta, mutta se on nyt sieltä loppu ja Menita oli ostanut sen Novitalta loppuun. Voi itku!

Kaino pyyntö: Jos jollain tuota vihreää lankaa olisi kaapissa ilman käyttötarkoitusta, ostaisin mielelläni. Kerä tai oikeastaan varmaan kaksi. Tässä kuva väristä:

468173.jpg

Olin kaupungilla hummaamassa äitini kanssa. Käytin äitiä Priimassa ja Vihreässä vyyhdissä, sillä hän ei tiennyt mitään näistä kivoista lankakaupoista ennestään. Menita on kuulemma "ainoa ja oikea" :-) Vihreässä vyyhdissä oli ihanaa sarisilkkiä, sitä hypistelimme ihan urakalla, siitä tulisi jotain ihanaa. Torkkupeitto esimerkiksi. Mutta eihän lapsiperheessä kerkeä torkkumaan. Kaulahuivi? No, kun kerran en keksinyt mitä siitä tekisin, langat jäivät kauppaan.

Vihreässä vyyhdissä oli kaikkea aika tavallista. Aion ehkä osallistua heidän järjestämälleen koukkuamiskurssille, seinillä ja hyllyillä oli ihania koukkuamistöitä, vähän ryijyn tapaisia. Myyjä myöskin paljasti, että sinne on tulossa Noroa kohtapuoliin myyntiin, oohhhh!

Menitassa sitten... Jotkut hyllyt ammottivat tyhjyyttään ja jäimme ilman niitä lankoja joita olimme sinne menossa ostamaan. Rowania siis, koska sitä saa sieltä halvemalla kuin tilaamalla netistä. No, tällainen hyppäsi kassiin, äiti maksoi sen koska siitä tulee äidille hauska talvihattu.

468175.jpg